Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A fiát a hűtőbe bújva találta, majd rájött, hogy nincs egyedül! Hátborzongató,...

A fiát a hűtőbe bújva találta, majd rájött, hogy nincs egyedül! Hátborzongató, ezt látnod kell!

Minden szülő jól tudja, hogy ha a házban béke, csend és nyugalom uralkodik, az általában azért van, mert a gyerekek valami rosszban sántikálnak.

Éppen egy ilyen esetet fedezett fel ez az anyuka is, amikor belépett a konyhába és látta, hogy a hűtő ajtaja résnyire nyitva van.

További vizsgálódás után látta csak meg, hogy egy kicsike kéz sült csirkét szedeget le az egyik tányérról. Ekkor rájött, hogy a fia valahogyan bemászott a hűtőbe, hogy egy kis harapnivalót csenjen magának.

Az anyuka nem akarta elszalasztani a pillanatot, így gyorsan fogta a telefonját és levideózta az apró tolvajt, ám ekkor olyan dolgot vett észre, amire egyáltalán nem számított…

Valaki más is volt a hűtőben

Nem csak, hogy a fiának sikerült bejutnia a hűtőbe, de azt is megoldotta, hogy a család kutyája is helyet találjon magának mellette és bűntársa legyen az akcióban.

Nagyon úgy fest, hogy ez az anyuka kicsit összeakasztja majd a bajszát a porontyával, mégis örülünk, hogy ezt a nem mindennapi, mókás pillanatot megosztotta velünk. Szinte alig várjuk, hogy a két huncutság valami újabb slamasztikába keveredjen.

A videót itt nézheted meg:

tudasfaja.com

loading...