Kezdőlap EZOTÉRIA A férfi születési hónapja elárulja, milyen életre számíts mellette!

A férfi születési hónapja elárulja, milyen életre számíts mellette!

Hirdetés

Az asztrológusok hosszú ideje azt sugallják, hogy egy személy születési hónapja rendkívül fontos a világhoz való viszonyulása és a kialakuló szokásai vonatkozásában. Figyelembe véve ezt a felvetést, a születési hónapunk nagyon fontos szerepet játszik a karakterünk kialakításában. Ezzel egyidejűleg ahhoz is iránymutatást adhat, vajon a párunk valóban stabil és pozitív kapcsolatot ápol-e velünk.

 

Hirdetés

Lássuk kiről mit árul el a születési hónapja!

 

1. Januáriak

A január hónapban született férfiak rendkívül erős akaraterővel rendelkeznek és a gyermekkori spontaneitásukat is képesek megőrizni. A párod megbízható, spontán és közvetlen, és a hazugság nem az ő fegyvere. Ragyogó elemzői készségei is vannak, és nem okoz problémát számára, hogy jó vezetővé váljon, aki stabilitást és a nyugalmat sugároz. Ugyanígy igyekszik elkerülni az ingerlékeny és követelőző embereket. Ha türelmes leszel vele, a kissé önző énjét is képes lesz maga mögött hagyni.

2. Februáriak

Ezek az emberek az erő és a sebezhetőség furcsa keverékei. Gyors gondolkodók, villámsebesen hoznak döntéseket, bár aggódnak a jövőt illetően. A február hónapban született férfiak szerényen és jó ízléssel öltözködnek, nagyon csökönyösek és nem könnyen fogadják meg mások tanácsait. Jól tudják, hogyan kell megélni. Némi időre van szükségük ahhoz, hogy kibújjanak a csigaházukból, de rendkívül megbízhatóak és becsületesek.

3. Márciusiak

A márciusban született férfi tökéletességre törekszik, és jól fejlett intellektussal rendelkezik. Nem igazán kalandvágyóak, de egy kis bátorítással szívesen bővítik a látókörüket. A kritika egy nagy csapás számukra, és gyakran úgy érzik, hogy ez egy megérdemelt visszautasítás. Másrészről, soha nem hiányzik a lelkesedésük és mindig sikerre törekszenek. Fegyelmezettek és másoktól is elvárják ugyanezt, bár tudják, hogy ez nem mindig lehetséges. Nem okoz gondot számukra a gyeplők átadása egy kapcsolatban, de amikor a szükségletek felmerülnek, akkor mindig ott lesznek, hogy segítsenek.

4. Áprilisiak

Az áprilisban született férfiak tisztessége, szorgalma és figyelme szinte mindennel kapcsolatban megmutatkozik. Arra törekszenek, hogy tökéletességet érjenek el, és előbb-utóbb győzedelmeskednek is. A kapcsolatokban ezek a férfiak eléggé nyájasak, higgadtak és lelkiismeretesek. Partnereik minden bizonnyal erélyesek, de tudják, hogy gond nélkül bízhatnak bennük. Ha elég szerencsés vagy és a párod ebben a hónapban született ebben a hónapban, teljesen elégedett leszel vele.

5. Májusiak

A májusi férfi gyorsan cselekszik és azonnal megragadja az dolgok lényegét. Csak egyetlen probléma van: egyetlen hiba felmerülése esetén elveszíti minden lelkesedését. Az ebben a hónapban születettek gyakran erős vezetői képességekkel rendelkeznek és önállóan dolgoznak, ha problémákat észlelnek, megfizetik az árát. Képesek saját magukon nevetni. Rendkívül toleránsak, még akkor is, ha kritikával szembesülnek, és olyan partnereket keresnek, akik barátságosak és hűségesek, akárcsak ők. A tudomány olyan téma, amely nagyon érdekli őket.

6. Júniusiak

A júniusban született férfiakat nem befolyásolja mások véleménye, mert úgy gondolják, hogy jól tudják, melyek a legerősebb pontjaik, anélkül, hogy másoktól kellene ezt hallaniuk. Emiatt szinte soha nem szenvednek az irigységtől és a dühtől, kifinomult pszichével rendelkeznek és teljesen urai önmaguknak. Munkájukban nagy tekintéllyel rendelkeznek, de nem feltétlenül barátságosak és beszédesek. Épp ezért nem is akarnak olyan nőt maguknak, aki nem hagy nekik egy perc nyugtot sem, inkább egy olyanra vágynak, aki értékeli az intelligenciájukat és a sármjukat.


7. Júliusiak

A július hónapban születettek meglehetősen higgadtak és türelmesek, bár igaz, hogy nagyon gőgösek és makacsak tudnak lenni. Gyakran lesznek saját leleményességük és hiúságuk áldozatai. Számukra a világ olyan, mint egy könyv: a jó harcol a gonosz ellen. Azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akik növelik a magabiztosságukat, hiszen gyakran kezdenek olyan dologba, amit szinte végtelenségig folytatnak.

8. Augusztusiak

Ezek a férfiak példás férjek és csodálatos szülők, akik még a vihar közepén is képesek mindenből a legjobbat kihozni! Imádják a gyerekeket, és ők is nagyon szeretik őket. Amikor kommunikálnak, úgy érzik, az igazság és a jó természet irányítja őket, realisztikusan gondolkodnak és tudják, mikor kell felelősséget vállalniuk. Általában kifogástalanul az öltözködésük, értékelik a jó minőséget. Hatalmas vezetői potenciál van bennük, de jellemző, hogy gyakran fejleszteni kell őket. Gyűlölik, ha rutinba kell kényszerülniük és nem az intuícióik alapján cselekedhetnek.

9. Szeptemberiek

A szeptember hónapban született férfiak arra törekszenek, hogy a társadalom példaképévé váljanak, különösen a barátaik és a családjuk számára. Nagyon jó diplomáciai képességeik vannak és minden bonyolult helyzetben a belső hangjukra hallgatnak. Jó vezetőkké és szervezőkké válhatnak, hiszen minden területen 110%-ot nyújtanak. Jó intellektussal rendelkeznek, amellyel képesek maguk és családjuk számára jólétet teremteni. Jellemzően szeretik a pihentető kikapcsolódásokat, mint például filmezni a gyerekekkel.

10. Októberiek

A logika és az intuíció az október szülötteinek lényeges tulajdonsága. Nehezükre esik tapintatosan megnyilvánulni, ám érzelmeiket tekintve őszinték, barátságosak és hűek. Néha szenvednek azzal, hogy valamire hosszabb ideig kell koncentrálniuk, de nem akarnak másoknak sem csalódást okozni. Amikor kapcsolatba kívánnak lépni, mindent át kell gondolniuk, mindeközben óvatosak és körültekintőek. Jobban szeretnek élőben beszélgetni és az eszükre hajlamosabbak hallgatni, nem a szívükre.


11. Novemberiek

A diplomatikusság, a megfontoltság és a komolyság olyan jellemzők, amelyekkel az e hónap szülötteit lehet jellemezni. Felelősek, értékelik az udvariasságot és jól kijönnek az élet bármely területén útjukba kerülő emberekkel. Érzékeny lelkűek. A munkájukban nagyon szerencsések, hiszen barátságosak és jó kedélyűek. Tudják értékelni, ha jut idejük önmagukra és nincsenek mindig nyomás alatt. Rendkívül hűségesek, és egész életük során csak egy nőnek szeretnék szentelni magukat, mert számukra a család a legfontosabb. Szeretnek otthon pihenni és feltöltődni.

12. Decemberiek

Igényesek, vendégszeretőek és kreatív dolgozók. A decemberi születésű férfiak szeretnek minden problémát szinte azonnal megoldani, ahelyett, hogy tologatnák. Sőt, gyorsabban, mint akármelyik hónap szülötte. A monotónia a haláluk, hiszen vágynak a kreatív önkifejezésre és a társadalomban elfoglalt magas státuszra. A pénz ritkán jelent problémát a számukra, hiszen oly sok mindent képesek nyújtani a világnak. Figyelnek a kapcsolataikra, szeretik a feleségüket és a családjukat.

Hirdetés