Kezdőlap EGÉSZSÉG A csodával határos módon szabadit meg ez a gyógymód a bőrelszíneződésektől, az...

A csodával határos módon szabadit meg ez a gyógymód a bőrelszíneződésektől, az anyajegyektől és a szemölcstől!

Ahogy erősödik a tavaszi felmelegedés, és a nap sugara is jobban égeti a bőrünk, egyre több folt, szeplő, anyajegy, bőrelszíneződés jelenik meg rajtunk. Az első és legfontosabb dolog, megmutatni ezeket egy szakembernek, és, ha semmi kóros elváltozás nincsen rajtuk, akkor eltüntethetjük az alábbi házi praktika segítségével.

Nem szükséges egyből a szike alá feküdni, próbálkozzunk természetes, és hatékony gyógymódokkal.

1. Méz

-szükségünk lesz egy kevés mézre, és egy tiszta fáslira. Kenjük be az anyajegyet, szemölcsöt, bőrelváltozást egy kevés mézzel, majd kössük le 24 órán keresztül.

2. Almaecet

alaposan tisztítsuk le a problémás bőrfelületet, majd kenegessük be almaecettel, és kössük le. Maradjuk így egy éjszakán át, majd reggel mossuk le. Néhány héten keresztül ismételjük meg az eljárást.

3. Banán

a banánhéj csodára képes, hiszen tele van értékes tápanyagokkal, ezért nem érdemes eldobni. Vágjunk le egy kisebb darabot belőle, és a belső fehér felével helyezzük az anyajegyre, szemölcsre, majd ragasszuk le. Hagyjuk így egy pár órán keresztül, majd cseréljük ki a pakolást. Addig ismételjük ezt a módszert, míg észrevesszük a változást.

4. Sebtapasz

-egy egyszerű sebtapaszt, olyat, amelyiknek a belső felén géz van, tegyünk a problémás bőrfelületre, és hagyjuk rajta hat napon keresztül.

5. Fokhagyma

-vágjunk egy vékony szeletet egy fokhagyma cikkből, majd rögzítsük egy sebtapasszal a szemölcsre. Kétóránként cseréljük frissre a a fokhagymát, és addig ismételjük meg, amíg a szemölcs leesik.

Szerző: tudasfaja.com

loading...