Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A buszsofőr megállt, megragadta az idős embert – Fogalma sem volt róla,...

A buszsofőr megállt, megragadta az idős embert – Fogalma sem volt róla, hogy videóra veszik

Hirdetés

Gene Hubbard 69 éves, azonban nem hagyja, hogy ez a tény gátja legyen annak, hogy szabad, független életet éljen. Az elmúlt 20 évben lelkesen végezte a munkáját, jöhetett bármi, annak ellenére is, hogy vak.

 

Hirdetés

Gene, közeledve a 70-hez, cukorbetegség miatt elvesztette a látását és azóta kemény dolgokon ment keresztül, de nem hagyta, hogy ezek teljesen kedvét szegjék.

Annak tükrében, hogy Gene nem lát, egyből eszünkbe jut, mennyire rendkívül nehézzé válhattak számára az egyszerű napi rutin feladatok is, különösképpen a közlekedés.

A helyzeten idő közben persze az sem segített, hogy a kereszteződés, amelynél a buszmegálló van, felújítás alá került. A terület teljes átalakulása abszolút kiszolgáltatottá tette a férfit. Nem csupán a navigációt nehezítette meg, az életét is veszélyeztette.

“Ha nincs meg a szokásos tájékozódási pontom, ahonnan kiindulhatok, akkor úgy érzem magam, mintha az óceán közepén lennék.” – jegyezte meg Gene.

Azon a bizonyos napon, amikor kezdetét vették a munkálatok, Gene tájékozódási képessége teljesen felborult és küszködött, hogy eljuthasson oda, ahová akart.


Szerencséjére egy fiatal buszsofőr észrevette, hogy nagy bajban van és eldöntötte, hogy kezébe veszi a dolgot. Nem csak leállította a buszt, de le is szállt és odament hozzá, hogy segítsen rajta. Azóta is segít neki leszálláskor.
Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés