Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP A Bika új munkát kaphat, az Oroszlán leég anyagilag, és ez még...

A Bika új munkát kaphat, az Oroszlán leég anyagilag, és ez még nem minden…

Számos fordulat és izgalmas történés teszi még hangsúlyosabbá az emberi kapcsolatokat március hónapban. Kivétel nélkül mindenkire hat a közeledő tavasz. Mutatjuk a részleteket!

A március különös izgalmakat tartogat az állatövi jegyek számára az előrejelzés szerint. A Vénusz és a merkúr miatt a személyes és a szakmai életben is több változás várható.

A következő periódusban fontos lesz, hogy felismerd korlátaidat, még véletlenül se ess kísértésbe, és persze ne kergess fölösleges illúziókat – így könnyedén átvészelheted ezt az időszakot.

KOS (március 21. – április 19.)

Nagyon sok ember vesz körül, s te jóhiszeműen megbízol mindenkiben, pedig jobb lenne, ha óvatosabb lennél, maradj éber! Próbálj meg tisztán látni, hogy valójában mit is akarnak tőled ezek az ismerősök. A lényeg, hogy annak megfelelően dönts, hogy vajon mi is lenne a legjobb számodra. Eljött az idő arra is, hogy pontot tegyél a korábban félbehagyott dolgok végére. Hajrá! Mutasd meg kezdeményező készségedet és igyekezz a tudásodhoz mérten a lehető legjobbat nyújtani minden helyzetben.

BIKA (április 20. – május 20.)

Ellenállhatatlan vágyat fogsz érezni, hogy megváltoztass valamit a közvetlen környezetedben. Hirtelen késztetésid arra irányulnak, hogy a megfelelő helyre kerülj, esetleg új munka után nézz, vagy megszüntesd azokat a kapcsolatokat, amelyeknek már nincs helyük az életedben.

A hitedet próbára tehetik szerelmi téren, azonban te tarts ki a saját erkölcsi elveid mellett, meglátod, hosszú távon így lesz neked jó.

A társasági életről se feledkezz meg.

IKREK (május 21. – június 20.)

Ebben a hónapban olyan dilemmába kerülhetsz, amely nemcsak magadra, hanem a közvetlen környezetedben élőkre is nagy hatással lehet.

Kapcsolataid meginoghatnak, érdemes erre odafigyelned és a megfelelő következtetéseket levonnod. Lépj ki a komfortzónádból és élvezd ezt az időszakot még akkor is, ha egyenlőre csak baráti kapcsolatokra tettél szert.

RÁK (június 21. – július 22.)

A március nagyon sikeres hónap lehet számodra, ugyanis lehetővé teszi, hogy a legbonyolultabb élethelyzeteket is megoldd végre.

Türelem és alázat lesz a kulcsszó: semmiképp ne gyakorolj nyomást a másikra, mert az csak hátráltatni fog.

Adj teret a történet kibontakozásának.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Pénzügyeidre figyelj oda, ez az időszak nem igazán megfelelő a költekezésre. A fejlődésre viszont annál inkább: most az önbecsüléseden van a hangsúly, hogy visszanyerd, amit az utóbbi időben kezdett elhalványodni.

Ha a régi haverjaid már az idegeidre mennek,válts kapcsolataidban.

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Önbizalmad növelésével és higgadt taktikával megúszhatsz minden olyan helyzetet, amely régi hibák ismétlésébe akarna újra belehúzni.

Áldozatkészséged meghozza az eredményt, ugyanakkor vedd észre, hogy nem mindenkinek van szüksége a segítségedre. Ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak – különösen akkor, ha fontos döntéseket kell meghoznod.

MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

Ez az időszak tökéletes mind a belsőd, mind pedig a külsőd megváltoztatására.

Ha már régóta új frizurát tervezel vagy egy tanfolyamon gondolkozol, akkor rajta, eljött a te időd!

Most sikerül megoldani azokat a családi konfliktusokat, amelyek hosszú ideje húzódnak megoldás nélkül. Lehetséges, hogy egy barátság kezd szerelemmé alakulni vagy végre rátalálsz a számodra megfelelő partnerre. Egy biztos, ezek a kapcsolatok az egész életedet végigkísérhetik majd.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

Fásultságod ellenére igyekezz a legjobbat kihozni mindenből, hogy ne szaladsz el a feléd irányuló nagyszerű lehetőségeket.

A hónapban többször rád törhet az elégedetlenség, próbáld ezt sporttal vagy más aktív tevékenységgel elűzni, ugyanis ez nemcsak a munkádra, de az újonnan kialakuló kapcsolataidra is negatív hatással lehet.

NYILAS (november 22. – december 21.)

Sok új ember és esemény robban be az életedbe, melyek mind személyes figyelmet igényelnek. Maradj éber, mert az életben sok minden csak illúzió – rá kell jönnöd, mi az ami hátráltat vagy megakadályoz a fejlődésben.

Ne kapkodj el semmit, inkább gyűjts információkat, hogy tényleg megfelelő döntést tudj hozni.

Ebben az időszakban a külső világra vagy jobban fogékony, így lehetőség szerint azok impulzusára légy nyitott.
BAK (december 22. – január 19.)

Bármilyen meglepő, de a hangsúlyt most a személyes kapcsolatokra és az érzelmekre kell helyezned.

Semmit ne vegyél személyeskedésnek, inkább segíts a hozzád közel állóknak azokban a dolgokban, melyekben egyedül nem jutnak előre. Az önbecsülésednek is jót fog tenni, pláne, ha még pozitív visszajelzést is kapsz.

VÍZÖNTŐ (január 20. – február 18.)

Nagyon szerencsés időszak ez a Vízöntők számára. Viszonylag rövid idő alatt fogsz magadtól mindent elérni és nem lesz szükséged mások tanácsaira sem.

Személyes kapcsolataidban az eredménytől függetlenül legyél rugalmas.

Ne fogd vissza az érzéseidet, inkább hagyd őket szabadon megnyilvánulni,

még élvezetesebbé téve a társasági életed.

HALAK (február 19. – március 20.)

Ellentétes és érzékeny időszak kezdődik számodra: akár pozitív, akár negatív érzésekről legyen szó, most sokkal erősebben hat rád minden.

Viszonylag rövid idő alatt kell cselekedned, ha jelentős eredményeket szeretnél elérni.

Itt az idő, hogy magánéleted kicsit háttérbe szorítsa a munkát. Sok támogató baráttal mélyülhet el így a kapcsolatod, de új ismeretségekre is szert tehetsz.

loading...