Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezekkel a pszichopata tulajdonságokkal rendelkezel a csillagjegyed szerint

Ezekkel a pszichopata tulajdonságokkal rendelkezel a csillagjegyed szerint

Hirdetés

Hogy milyen pszichopata jellemzőkkel rendelkezel, az könnyen kiderülhet arról, mely csillagjegy szülötte vagy. A legtöbb ember hisz benne, hogy a csillagjegye egy erős jelzője személyiségének és olyan tulajdonságainak is, amelyekről még ő maga sem tud.

 

Hirdetés

 

A csillagjegyek szolgáltatta információk gyakran olyannyira pontosak, hogy az emberek egyre inkább bíznak benne. Lássuk, hogy mi a helyzet az érem sötétebb oldalával, a kevésbé örvendetes jellemzőkkel.

Kos

A Kosra jellemző a kockázatvállalás, a kontrollvesztettség és emiatt olyan, mintha félelmet nem ismerve cselekedne. Ilyenkor nem vesz figyelembe másokat, mert a kaland nyújtotta izgalom vezérli és teljesen megbízhatatlanná és felelőtlenné képes válni.

Bika

Az irigység és az önelégültség ötvöződik bennük, amellyel a bennük lévő ürességet próbálják kompenzálni. Előfordul, hogy másokat kiütve a nyeregből próbálnak előrébb jutni és elfedni az üresség érzését, de ez soha nem sikerülhet ilyen módszerekkel.


Ikrek

A hazugság és a csábítás igazi nagymesterei. Kiváló képességgel rendelkeznek, ha arról van szó, hogy másokat megfigyeljenek és ezek alapján úgy manipulálják az embereket, hogy elérhessék azt, amit akarnak. Mindig tudják, hogyan bókoljanak a saját céljaik érdekében.

Rák

A Rákok lelki pszichopaták tudnak lenni. Képesek arra, hogy elhitessék a párjukkal, tökéletesen egymáshoz illenek. Csodás jövőképet festenek le, majd amikor a másikat a hálójukba fogták eluralkodik rajtuk az önzés és birtokolni akarják a másikat.

Oroszlán

Társaságban ragyogónak és elbűvölőnek mutatják magukat, miközben a magánéletben terror alatt tartják családjukat és barátaikat. Egyenlő mértékben képesek lenyűgözni másokat, ugyanakkor paranoiásak és gyanakvóak lenni.

Szűz

A Szüzek a munka területén kamatoztatják sötét oldalukat. Bármit képesek megtenni azért, hogy feljebb jussanak a ranglétrán és az őket megillető helyet elfoglalják. Ha kell, akkor kollégákat túrnak ki és hazudnak a képességeiket illetően is, hogy megszerezzék, amit akarnak.

Mérleg

A szent pszichopaták, akik rejtetten szadista, visszaélő, manipulatív személyiséget rejtegetnek az álarc mögött. Bár úgy tűnik, hogy természetükből fakadóan erkölcsös személyek, egyidejűleg elítélnek és lenéznek mindenki mást, azáltal, hogy nem azok.Skorpió

Egy igazi szexuális irányultságú pszichopata. Azt és akkor akarnak ledönteni a lábáról, akihez csak kedvük van, minden megbánás vagy aggodalom nélkül. A szenvedélyük irányítja őket és mindent élveznek, ami ezzel a témával kapcsolatos.

Nyilas

Úgy működnek, mint egy vérbeli értékesítő. Nem akarják gyorsan letudni az üzletet. Hosszan felkészülnek az előadásukra és ügyesen meggyőzik a másikat arról, hogy mennyire megbízhatóak. Amikor valakinek a bizalmába férkőztek, szabad az út a manipulációra és minden elérhetnek így, amit csak szeretnének.

Bak

A gyanakvásukról és a bosszúállásukról híresek. Azonban rettegnek attól, hogy ezek a tulajdonságaik napfényre kerülnek, mert nem akarnak szembesülni azzal, kik is ők valójában. Semmiképpen nem akarnak felelősséget vállalni azokért a tetteikért, amikkel kapcsolatban esetleg kérdőre vonhatják őket.

Vízöntő
Az antiszociális pszichopaták. Nem hajlandóak engedelmeskedni a szabályoknak és a társadalmi normáknak és örömmel keresik a hasznukat mások megtévesztésében. Az álcázás nagymesterei, akik képtelen tervezni a jövőre vonatkozóan.

Halak

Karizmatikus, művészi tehetséggel megáldott, ügyes, elbűvölő személyiségük révén igyekeznek csatlakozni olyan tehetséges csapatokhoz, akik befogadják őket. Kivívják azt, hogy mások önszántukból, örömmel a szolgálatukba álljanak, miközben nekik nem kell másra koncentrálniuk csak a művükre.

tudasfaja.com

Hirdetés