Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A 9 éves rákos kisfiú döbbenetes dolgot mondott újszülött kistestvérének. A világ...

A 9 éves rákos kisfiú döbbenetes dolgot mondott újszülött kistestvérének. A világ legszebb és legszomorúbb mondatát

Nem akarta feladni a harcot, amíg nem találkozik a kistestvérével!

 

A kisfiú 2016 nyarán kezdte rosszul érezni magát, mire a szülei azonnal orvoshoz vitték. Azt mondták, hogy megfázott, és hazaengedték. Azonban csak romlott az állapota.

 

A következő alkalommal már megkapta a diagnózist, amit senki nem akar hallani: rákos volt. A kezelése azonnal elkezdődött. 2017-ben úgy tűnt, hogy legyőzi a betegséget. Az orvosok nem találták nyomát a ráknak, ő pedig rohamosan gyógyult. Elkezdett újra iskolába járni.
FOTÓ: YOUTUBE

Sajnos nem kellett sokat várni, mire egy rutin vizsgálat során újra felismerték a rákot a szervezetében. Új kezelést kezdett, és a túlélési esélyeit 70%-osra saccolták. Júliusban megint elég jól volt ahhoz, hogy elhagyja a kórházat. Sajnos augusztusban újra vissza kellett mennie, de ezúttal a rák súlyosabb volt, mint valaha. Az egész szervezetére szétterjedt.De a fiúnak volt egy célja, ami erőt adott neki. Életben akart maradni, hogy lássa a nemsokára születő kistestvérét. Szörnyű 3 hónap állt előtte. A család megtett mindent, hogy elviselhetővé tegyék utolsó napjait, de folyamatosan szednie kellett a fájdalomcsillapítókat.

Végre megszületett a kishúga. A kisfiú megölelte, majd azt mondta:

„Szeretnék maradni, de mennem kell, hogy a védelmező angyalod lehessek!”


Nem sokkal később eltávozott.

 

Forrás:blikkruzs.blikk.hu

loading...