Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A 73 éves nagyi elhatározta, hogy lefogy – Dobsz egy hátast, ha...

A 73 éves nagyi elhatározta, hogy lefogy – Dobsz egy hátast, ha meglátod mekkora izomkolosszus lett!

Kevés dolog van a világon, ami jobban frusztrál egy embert, mint az, hogy nem érzi jól magát a bőrében. Még a fiatalabb generáció is nehezen vág bele az életmódváltásba és tesz meg mindent az alakjáért, nemhogy egy idősebb ember. Életünk alkonyán sokkal vonzóbb azzal a frázissal élni, hogy ‘túl késő már’.

Egy nő azonban bebizonyította, hogy a 70+ életkor sem hatalmaz fel minket arra, hogy belefásuljunk a mindennapokba és elhanyagoljuk magunkat. Aki akar, ennyi idősen is képes változást hozni az életébe.

Nagyi fogyása

Joan MacDonald nehéz időszakot élt meg a házasságában és ekkor az evéshez fordult vigaszért. Ennek az lett az eredménye, hogy 73 éves korára elérte a 90 kg-os testsúlyt, ami az ő magasságához képest cseppet sem volt ideális.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joan MacDonald (@trainwithjoan) által megosztott bejegyzés,

Ez a testsúly még inkább megnehezítette az életét, hiszen már a lépcsőzés is nehézkessé vált számára. Ekkor döntötte el, hogy nem törődve az életkorával, változtatni fog.


Ahelyett, hogy elfogadta volna a kudarcot és azt mondta volna magának, hogy ‘ezen már úgysem lehet változtatni’, Joan elkezdett olyan gyakran edzeni, amilyen gyakran csak tudott. Emellett az étkezésére is egyre inkább odafigyelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joan MacDonald (@trainwithjoan) által megosztott bejegyzés,

Egyre több zöldséget kezdett beiktatni az étrendjébe, amit fehérjével kombinált, elhagyta az édességeket és egyéb magas kalóriájú ételeket. Ebben a lánya, Michel


70 felett is lehet jól kinézni

Egy éven belül Joan testsúlya 64 kg-ra csökkent le, a ruhamérete pedig 22-esről 16-osra változott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joan MacDonald (@trainwithjoan) által megosztott bejegyzés,

Ez az életmód teljes mértékben megváltoztatta, nem csupán a külsejét, de életminőségét is, amiért nagyon hálás. A családja mellett idegen emberek is bókolnak neki, ami az önbizalmát is növeli.

Joan bebizonyította, hogy még 70 éves kor felett sem áll meg az élet és kifogásokkal nem érünk el semmit, csakis tettekkel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...