Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A 6 legmegfélemlítőbb csillagjegy, akiktől tarts 2 lépés távolságot!

A 6 legmegfélemlítőbb csillagjegy, akiktől tarts 2 lépés távolságot!

Hirdetés

Nem számít, hogy te mennyire tartod magad barátságos embernek, ha képes vagy a megjelenéseddel vagy a tetteiddel mégis megfélemlíteni másokat. Van, hogy nem számít, mit teszel, vannak olyanok, akik félnek megközelíteni téged és egyszerűen hűvösnek címkéznek valami okból kifolyólag.

Ha te is a megfélemlítő csillagjegyek közé tartozol, az megakadályozhat abban, hogy az emberek a közeledbe férkőzzenek, jobban megismerjenek és fontos lehetőségekről is lemaradhatsz így. Fontos, hogy fenntartsd az egyensúlyt aközött, hogy kiállsz magadért és aközött, hogy leteremtesz valakit. Lehetséges, hogy ez a tulajdonság egy múltbéli tapasztalat miatt fejlődött ki, ezért érdemes foglalkozni vele.

Hirdetés

1. Skorpió

Azért olyan megfélemlítő általában, mert nagyon titokzatos. Soha nem lehet tudni róla, hogy mi lesz a következő lépése, hogyan fog reagálni. Sokszor a kiváltó okkal nincs is összhangban a reakciója, ami egyáltalán nem könnyíti meg a dolgot. Lehetséges, hogy egy apró füllentés kiveri nála a biztosítékot, miközben teljesen higgadt marad, ha nekimész a kocsijának.

2. Bika

A Bika határozottan félelmetes tud lenni, főleg, ha azt hiszi, hogy neki van igaza valamiben. Miután teljesen biztos magában, nincs az az ember, aki meggyőzhetné az ellenkezőjéről. Nem ajánlott egy dühös, vérben forgó szemű Bikát megközelíteni. Nem az a típus, aki csak úgy hagyja magát, köti az ebet a karóhoz mindaddig, amíg ki nem tör belőle a dühe.

3. Oroszlán

Igazán kegyetlenek tudnak lenni, ha akarnak és ez nagyon megfélemlítő lehet. Szenvedélyesek abban, amiben hisznek és teljességgel megingathatatlanok. Magabiztosak és tudják, hogy mire képesek. Kiváló önérzettel rendelkeznek és képesek megfélemlíteni azokat, akik bizonytalanok magukkal szemben.

4. Szűz

A nagy tudás néha megfélemlítő és a Szüzek mindent tudnak. Nem tehetnek róla, de néha az ember igazán hülyének tudja érezni magát mellettük. Mivel ezt senki nem szereti, ezért a legtöbb ember, inkább távol tartja magát tőlük és a lehetséges interakcióktól. Ugyanakkor nagyon kritikusak is másokkal, ami szintén elűzi mellőlük az embereket.

5. Vízöntő

Gyakran képesek teljesen érzéketlenek és hidegek lenni a másikkal. Nagyon intelligensek és könnyen el tudják veszteni a türelmüket azokkal szemben, akik nincsenek egy szinten velük. Bár megtévesztő lehet a kemény külső, de ha közelebbről megismersz egy Vízöntőt, rájöhetsz, hogy nem is olyan félelmetes, mint gondoltad.

6. Kos

A Kosok alapjáraton nem olyan megfélemlítőek, hacsak nem emelik fel a hangjukat. Ellenben ha elmondják a véleményüket, akkor soha nem gondolkodnak kétszer a mondanivalójukon. Ami a szívükön az a szájukon. Nem törődnek vele, hogy kit fognak megbántani. Előbb beszélnek, aztán kerülnek szembe a következményekkel és ilyenkor képesek bocsánatot is kérni a bántásért, de az igazukból akkor sem engednek.

tudasfaja.com

Hirdetés