Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A 4 legrosszabb anyós a csillagjegyek közül – Egy életen át megkeserítik...

A 4 legrosszabb anyós a csillagjegyek közül – Egy életen át megkeserítik a házasságod!

Amikor elképzeled az életedet a szerelmeddel, akkor vizualizálod kettőtöket, a gyermekeiteket, talán még egy-két kisállatot is és egy szeretettel teli családi fészket. Annak már sokkal kisebb a valószínűsége, hogy a párod családját is belekalkulálod a számításba, pedig törvényszerű, hogy ha valakivel összekötöd az életedet, akkor a rokonságát is úgymond ‘örökbefogadod’.

A kritikus pont általában az anyós személyisége szokott lenni és valljuk be, nem mindig békés és gördülékeny a viszony a fogadott anyukával. Ha kíváncsi vagy, hogy mely csillagjegyű anyósokkal lehet a legtöbb problémád, akkor a következőkben megtudhatod.

Kos

Komolyabb feszültséget az okozhat kettőtök között, amikor az anyós megpróbálja megjelölni a területét és magára vonni a kedvesed figyelmét. Eléggé zavaró, ám harcolni vele teljesen felesleges. Hagyd, hadd élvezze ki ideig-óráig tartó sikerei örömét. Számolj a lobbanékony természetével és azzal, hogy mindig bele akar majd szólni a kapcsolatotokba.

Bika

A Bika nő védelmezve és birtokolva szeret és biztos lehetsz benne, hogy ez a gyermekeire nézve fokozottan igaz. Nagyon jó gondját kell viselned a párodnak és a gyermekeidnek, ellenkező esetben készülj rá, hogy kemény szó fogja érni a házad elejét. Az apró nézeteltérések is óriásira tudnak duzzadni, ha róla van szó.

Ikrek

Kettős személyisége mellett az Ikrek nők híresek a fortélyosságukról. Kiegyensúlyozott kapcsolatot fenntartani velük szinte lehetetlen. Soha nem tudhatod, hogy milyen gondolatok kavarognak átható tekintetük mögött, amellyel méregetnek téged. Persze azt se feledd el, hogy ha kedvére való személy vagy, akkor észre fogja venni a jó tulajdonságaidat. A kulcs hozzá az, hogy megértsd, hogyan működik az elméje és hogyan kell vele szót érteni.


Rák

Nagyon érzelmes típus, aki szoros kapcsolatot ápol a körülötte élőkkel. Ne lepődj meg azon, hogy a pároddal szinte elválaszthatatlanok. Eleinte merev lesz és nehezen fog elfogadni téged. Ebben az időszakban sok kellemetlenséget okozhat neked. A kemény páncélja azonban ne félemlítsen meg. Jobb, ha biztosítod arról, hogy nem áll szándékodban örökre elszakítani tőle az utódját. Ha eléred nála az elfogadás fázisát, akkor egy életre szövetségesre lelhetsz benne.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...