Kezdőlap EZOTÉRIA A 11/11 spirituális jelentése. Megnyílik a lehetőségek kapuja! Ha ilyen számot látsz...

A 11/11 spirituális jelentése. Megnyílik a lehetőségek kapuja! Ha ilyen számot látsz valahol, erre számíts az életedben!

A 11/11-et a spiritualitás világában egy nagyon jelentős dátumnak tartják. Ilyenkor megnyílik a lehetőségek kapuja, és segítő angyalaink állandóan ott lesznek mellettünk. Figyeljünk november 11. nagy hatalommal bíró nap lesz.

Sokkal könnyebben fognak teljesülni a kívánságaink, és a vágyaink. Ez a nap a lelki ébredés, és a tudat felemelkedésének napja. Ilyenkor nagyon felerősödnek az energiák, és különleges erők lesznek segítségükre.

Ha eléggé nyitottak vagyunk, megtalálhatjuk a helyes utat, hiszen most minden energia azon munkálkodik, hogy segítségünkre legyen. A legmagasabb szintű vibrációk segítenek abban, hogy ne térjünk le a helyes útról, most a legnagyobb álmaink is teljesülhetnek.

Ezen a napon figyeljünk befele, koncentráljunk arra a dologra, amire a legjobban vágyunk, amit be szeretnénk vonzani az életünkbe.

A numerológia szerint a 11/11 egy új szakasz kezdete, most korlátlan lehetőségek várnak ránk. Mozdítsuk ki az életünk a holtpontról.

Ne ijedjünk meg a változásoktól, tartsuk tiszteletbe azokat. Forduljunk befele, és kérdezzük meg magunktól, hogy mi az, amit tenni tudunk annak érdekében, hogy a lehető legjobban tudjunk haladni a számunkra szükséges fejlődés útján.

2017/11/11-ha összeadjuk ezeket a számokat, akkor öt darab egyest kapunk, melyek a bőséget, kreativitást, játékosságot, örömöt szimbolizálják. Előtérbe kerül a kreativitás, és a fejlődés érdekében történő gondolkodás.

Tanuljuk újra, hogy hogyan kell pihenni, játszani, szórakozni, és kikapcsolódni az életben, hogy majd utána megújult erővel élhessük a életet.

A 11/11 rezgése arra szólít fel, hogy több örömet, kreativitást, szórakozást, önfeledtséget vigyünk be az életünkbe. Éljük úgy az életünk, hogy elégedettek, és boldogak legyünk! 2017. november 11. a legalkalmasabb nap arra, hogy saját igényeink szerint tervezzük át, és éljük az életünk.

loading...