Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy gyógyító szimbólumot és útmutatást kapsz a jelenlegi helyzetedről!

Válassz egy gyógyító szimbólumot és útmutatást kapsz a jelenlegi helyzetedről!

Hirdetés

A gyógyítás az életünk lényeges része. Minden embernek tudnia kell, hogyan kell meggyógyítania magát az energiái által, hogy az kreatív módon pozitív változást eredményezhessen.

 

Hirdetés

Az alábbi jelek mind gyógyulást segítő szimbólumok és mindegyiknek pozitív hatása van a megjelenítéskor. Ezek a gyógyító szimbólumok segítenek téged abban, hogy megtaláld a békédet. Számos gyógyító szimbólum emeli feljebb a szeretet, a béke és a nyugalom érzését, és segíthet abban, hogy növelje az energiaszintedet, és általánosságban jobban érzed magad.

1. Spirális nap

Az energiatevékenység nagyon szórakoztató és egyszerű és a törekvéseddel együttműködik. Zárd be a szemed és képzelj el egy buborékot magad előtt. Ez képviselje a kapcsolataidat. Képviselheti az kapcsolataidat általában, azaz, hogy hogyan viszonyulsz másokhoz, de szimbolizálhat egy bizonyos kapcsolatot is, például a főnököddel, pároddal, barátoddal, ellenségeddel. Lásd ezt a buborékot földelve, kapcsolódva az anyatermészettel egy köldökzsinóron keresztül. Engedd, hogy minden olyan energia, amely ennek a kapcsolatnak gyógyulását akadályozza, eltávozhasson a köldökzsinóron keresztül. A kapcsolatra gondolva kényszeredettséget, aggódást, irritációt vagy stagnálást érzel? Talán túl nagy benned a félelem. Dönts úgy, hogy mindezt elengeded. Ezután döntsd el azt, hogy mennyire szeretnéd ennek a kapcsolatnak a megjavulását és töltsd meg ezt a buborékot jó energiákkal és akár színekkel is.

2. Cho Ku Rei




Használd ezt a szimbólumot a gyógyulási folyamat kezdetén, és bármikor, amikor további erőre van szükséged. Ez a szimbólum kifejezetten a fizikai testben történő gyógyításra szolgál. Szívd magadba az adott nap szépségeit. Hagyd, hogy az üres foltok megteljenek vele, hogy békét vihess mindenhová magaddal, ahol csak jársz. Egy idő után ez már szokásoddá válik és rájössz, hogy teremtő erővel rendelkezel. Figyelj a könnyedség rezgésére. Hunyd le a szemed és összpontosíts arra, hogy a dolgok könnyen és örömtelien áramlanak körülötted, majd hagy, hogy az így létrejövő érzés átjárja a testedet.

3. Sei He Ki Reiki

A szimbólum mentális és érzelmi gyógyításra, védelemre, tisztításra, elszámolásra és kiegyenlítésre szolgál. Ez a szimbólum a betegség szívébe jut, amely gyakran el van rejtve a tudatalattalanban (érzelmi test) és vagy a tudatosban (a mentális test).

Az olyan technológiák használatával, mint az energiapszichológia, javíthatóak azok az érzelmi rövidzárlatok, amelyek hozzájárulnak a krónikus érzelmi fájdalomhoz.
Az ujjbegyekkel történő egyszerű tapintás a mozgási energiát a fejen és a mellkason lévő konkrét meridiánokra továbbítja, miközben az egyéni problémáidról gondolkodsz – legyen szó traumatikus eseményről, függőségről, fájdalomról, szorongásról stb. – és hangos pozitív megerősítéseket végzel.
Az energia-meridián tapintás és a pozitív megerősítések kombinációja az “érzelmi blokk” -nak a “bio-energia rendszerből” való megszabadulását eredményezi, ezáltal visszaállítja az elme és a test egyensúlyát, ami elengedhetetlen az optimális egészséghez és a fizikai gyógyuláshoz betegség esetén.

4. Hórusz szeme

Egy ősi egyiptomi szimbólum a bölcsesség, a jólét, a szellemi védelem, a jó egészség, a tisztánlátó erők növelése, valamint a tolvajok és a gonosz szemek elleni védelem.

A harmadik szem kifejlődése a pszichés-telepátia, a tisztánlátás, a világos álmodás és az asztrális kivetülés felé vezető út. Ez a csendes tér, ahol kapcsolatba kerülhetünk Istennel. Az elválasztottság illúziója megszűnik, amikor megtanuljuk elsajátítani a nehezen elérhető tobozmirigy eszközeinek használatát.
A Harmadik Szem hatásának egyensúlyba hozása nem különbözik, de nehéz lehet, ha a szem magától nyílik ki, figyelmeztetés nélkül. Vannak rá módszerek, hogyan tanuljuk meg fenntartani az egészséges egyensúlyt gondos gyakorlás és meditáció által.

tudasfaja.com

 

Hirdetés