Kezdőlap EZOTÉRIA 5 módszer arra, hogy megtudd, milyen energiával rendelkezik valaki! Hasznodra válik még...

5 módszer arra, hogy megtudd, milyen energiával rendelkezik valaki! Hasznodra válik még ez!

Hirdetés

Előfordulhat, hogy olyan személlyel találkozol, akit nem nagyon ismersz, mégis kellemesen érzed magad a társaságában. Vagy pont az ellenkezője történik, és nem tudod megmagyarázni, hogy miért taszít az illető.

Minden embernek megvan a maga energetikai kisugárzása. Van, aki pozitív energiával, és van, aki inkább negatív energiával rendelkezik. Ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen érzelmi energiával rendelkezik az illető személy, sokkal könnyebb lesz kapcsolatot teremtenünk vele.

Hirdetés

5 módszer arra, hogy hogyan állapíthatod meg, milyen érzelmi energiával rendelkezik az illető személy!

Milyen a hangulatod, ha az illető közelében vagy?

Hogyan érzed magad, ha az illető személy közelébe kerülsz? Nyugodt, és kiegyensúlyozott vagy, vagy pedig feszültséget érzel? Úgy érzed magad, mintha mázsás súlyokat cipelnél, vagy könnyű vagy, ha az illető személy közelében tartózkodsz? Egyes emberek óriási karizmával rendelkeznek úgy, hogy közben semmilyen érzelem nem látszik rajtuk.

A szem a lélek tükre

Ha az illető szemébe nézel, egyből tudni fogod, hogy milyen energiákkal rendelkezik. Érezni fogod, hogy vonzó, vagy taszító számodra. A szemből ki tudod olvasni a valódi érzelmi állapotát, mivel a szem soha nem hazudik.

Érintés-teszt

Hogy érzed magad, amikor egy közeli személy megérint? Ha megsimogatja az arcod, vagy csak egyszerűen hozzáér a hajadhoz? Van akitől a hideg is kiráz, míg van olyan személy, akinek az érintése kellemes, a közelsége nem tolakodó. Az illető energiáját már a kézfogásából is érezheted. A túl erős, hosszú ideig rázogató kézfogás, ideges feszültségre utal, a hideg, gyenge kézfogás bizonytalanságra utal.

Hang

A hangszínből, és hangerősségből az ember érzelmi intelligenciájára lehet következtetni. Figyeld meg, hogy gyorsan, lassan, hangosan, vagy alig hallhatóan beszél az illető.

Részletek fontossága

Figyeld meg az ember összviselkedését, az apró részletekből könnyen kiolvashatod, hogy az illető milyen személyiséggel rendelkezik.

Hirdetés