Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik asztalhoz nem ülnél le semmiképpen? A válaszod felfedi vágyaidat és gyengeségeidet!

Melyik asztalhoz nem ülnél le semmiképpen? A válaszod felfedi vágyaidat és gyengeségeidet!

Hirdetés

A legtöbb személyiségteszttel szemben jelen esetben nem azt a lehetőséget kell választanod, ami a legjobban tetszik, hanem épp ellenkezőleg. Itt arról kell nyilatkoznod, hogy melyik az, amelyiktől vonakodnál.

Nézd meg a képeket. Négy asztalt látsz, körülöttük különféle emberek ülnek. Azt az asztalt kell kiválasztanod, ahová nem szeretnél leülni.

Hirdetés

Ne gondolkodj túl sokat, kövesd az intuícióidat. Ha választottál görgess lejjebb és olvasd el, mi igaz rád.

Az első asztal

Most leginkább arra van szükséged, hogy egyedül lehess. Nem akarsz találkozni másokkal. Lehet, hogy valaki megbántott a múltban, vagy csak nagyon kimerült vagy és szükséged van egy kis egyedül töltött időre. Ne maradj egyedül az érzéseiddel. Beszélj egy barátoddal vagy azzal, aki megbántott és mondd el neki, hogy mit érzel.

A második asztal

Egy igazi perfekcionista vagy, aki talán túl kemény is önmagával szemben. A stresszes élet azonban egyáltalán nem segít rajtad. Többet kellene pihenned és törődnöd magaddal. NE erőltesd túl magad és tarts pár napnyi szünetet. Találkozz az ismerőseiddel, vagy látogass meg egy spa-t.

A harmadik asztal

Valószínűleg csalódott vagy valami miatt. Depressziósnak, zavartnak érzed magad és nincs, ami örömet okozhatna neked. De nem olyan rossz a helyzet, mint ahogyan azt most gondolod. Vegyél ki pár napot és csinálj olyan dolgokat, amiket régóta szerettél volna, de nem jutott rá időd: menj el moziba, találkozz egy régi baráttal vagy sétálj a parkban. Ha sikerült kikapcsolnod, meg fogod látni az élet naposabb oldalát.

A negyedik asztal

Önbizalomhiányban szenvedsz. Azt hiszed, hogy mások sikeresebbek, népszerűbbek vagy jobb megjelenésűek, mint te. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, te úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Mind az erősségeid, mind a gyengeségeid különlegessé tesznek. Ha szeretnél változtatni valamin az életedben, azt senki más nem teheti meg helyetted.

Hirdetés