Kezdőlap EZOTÉRIA Zokniban vagy mezítláb alszol? Meglepődsz ha megtudod mit árul el rólad!

Zokniban vagy mezítláb alszol? Meglepődsz ha megtudod mit árul el rólad!

Hirdetés

Az emberek többsége éjszaka zokniban alszik, míg a másik része mezítláb. Számtalan ok miatt húznak zoknit a lábukra az emberek, de legtöbb esetben a fázás miatt.

Eddig legalább is mi is azt hittük, hogy ez az egyetlen oka, de mint kiderült nem, hiszen sokkal szorosabb kapcsolatban áll a személyiségünkkel, mint gondoltuk!

Hirdetés

Zokniban alvás

Valószínűleg nem igazán kedveled a hideget, ha tehet minden esetben jó melegbe helyezed magad. Ennek oka lehet a testfelépítésed, a bőröd vastagsága, sőt még az anyagcsere működésedhez is köthető a dolog.
Ha gyors az anyagcseréd, gyakrabban izzadsz és több esetben tapasztalsz hirtelen forróság érzetet mint azok, akik lassú anyagcserével rendelkeznek. Ők a rossz vérkeringésük miatt a hidegre érzékenyebbek.
Ha te is zokniban alszol, biztonságra vágysz az életben mind fizikai, mind pedig lelki téren. A kényelmes és a kellemes helyeket részesíted előnyben, szeretsz a párod mellé bújni.

Mezítláb alvás

Ha el sem tudnád képzelni, hogy zokniban aludj, akkor valószínűleg gyors anyagcserével, és jó vérkeringéssel, vagy vastagabb bőrszövettel rendelkezel. Belülről fűtöd magad, ezért kevésbé érzed a hideget, és a késztetést, hogy betakard a lábaidat.
Ez nem csak a fizikai okokra vezethető vissza, hanem a lelkiekre is. Ha szeretsz mezítláb aludni a függetlenség számodra nagyon fontos, igényeled a személyes teret és csak akkor érintkezel másokkal, ha a kedved is úgy tartja.
A kapcsolatokban többnyire tiéd a védelmező szerep, mindig őszinte, és határozott vagy, szereted a kihívásokat, de az emberek, akik sokat jelentenek neked, nagyobb odafigyelést nem is kaphatnának mástól.
Szerző: tudasfaja.com
Hirdetés