Kezdőlap AKTUÁLIS Rúzsa Magdi váratlan bejelentése – Vége!

Rúzsa Magdi váratlan bejelentése – Vége!

Hirdetés

A következő hónapokban minden percét a hármasikreinek szenteli Rúzsa Magdi. Az énekesnő a 65 éves az Ötöslottó Szuperkoncert előtt adott interjút a Blikknek, mielőtt egy kis időre ismét visszavonul és „bekuckózik” a családdal.

 

Hirdetés

– Más egy ekkora közönség előtt fellépni, mint a nyári turné bármelyik helyszínén?



– Bizonyos szempontból nem, hiszen ugyanazzal a lendülettel kell színpadra lépni, igaz, a műsoron egy-két helyen picit változtattunk. Más szempontból meg igen, hiszen amikor az ember tudja, hogy itt lesz harminc-, negyvenezer ember, akkor már lélekben is máshogyan készül, mert egészen más mozgatni ekkora tömeget, mint egy kisebbet. Sokan azt gondolják egyébként, hogy ezt nehezebb, de szerintem pont a kevesebbel kell mindig még jobban ráfeküdni az érzékekre, hogy kit hogyan tud az ember hozni-vinni magával. Szerintem egy ekkora tömeghez jól fel kell vértezni magam.



– Régen láttam ennyire felpörögve koncert előtt…

– Én minden koncerten pörgök mostanában. Egyszerűen nagyon tölt ez az egész. Lássuk be, azért az életem egy kicsit megváltozott.

– Három picit, nem?

– Igen, három picit. Nagyon szeretem, imádom a koncerteket, de nyilván ki lehet benne merülni nagyon, és persze, van egy monotonitása annak, amikor a kisbabákat látja el az ember. Nekem most minden ilyen lehetőség olyan élmény, mintha ledobtak volna egy másik bolygóra, és szipkázok be mindent. Azt figyeltem meg, hogy amikor egy-egy után hazamegyek, másnap azt érzem, hogy mindent bele tudok táplálni a kis mukijainkba. Szóval nagyon kell most töltekeznem, érzem, hogy vészesen merülnek a tartalékaim. Szóval ez a 35-40 ezer ember nagyon jó, hogy ott van, mert fél évre adnak majd nekem egy kis lendületet.



– A turnénak vége, van ez a koncert, aztán jövő februárban az Aréna. Mi lesz a kettő között?

– Tudatosan raktuk össze az egészet. Nyáron volt olyan, hogy akár egy hétvégén két napot – persze, nem teljeset, hanem úgy hat órát – voltam távol a gyerekektől, de ezt nehezen éltem meg fizikálisan és érzelmi szempontból is. Éppen ezért a szuperkoncert után számomra megint egy óriási szünet következik, csak a gyerekekkel leszek egészen a februári Arénáig.



– Az sem lesz pihenés, hiszen három gyerek várja otthon… Még akkor is, ha ott a férje és más segítség. Miből szedi majd azt az energiát, amelyet eddig a koncertekből nyert?

A teljes interjú ide kattintva olvasható!

Hirdetés