Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp október 7-13.

Heti horoszkóp október 7-13.

Hirdetés

A Nap és a Mars közbenjárása miatt egy egészen érdekes és aktív hétnek nézhetünk elébe. A Kosok őszintesége előnyös lesz, a Bikák majd szétrobbannak az energiától, az Ikrek játékosabbak, a Halak szenvedélyesebbek lesznek, mint általában.

Lássuk, hogy az előttünk álló hét mit tartogat számunkra.

Hirdetés

Kos

Készen állsz arra, hogy kiterítsd a kártyáidat az asztalra, különösen, ha barátokról vagy kollégákról van szó. Természetesen ez fog némi feszültséget okozni, ugyanakkor tökéletes lehetőség lesz, hogy végre tisztázd a sérelmeidet és beszélj arról, ami zavar. Nem sokat fogsz dilemmázni, hogy megtedd-e vagy sem. Másrészt pénzt fogsz vonzani magadhoz egy üzleten keresztül.

Bika

Nagyon lelkes és elkötelezett leszel a munkát illetően, és hogy mindent befejezz a maga idejében, hiszen majd kicsattansz az energiától. Emellett büszke is leszel arra, hogy mennyi mindent elérsz. Az viszont nem lesz kedvedre, ha mások helyett kell dolgoznod. Akkor tudsz a legtöbb sikert bezsebelni, ha úgy helyezkedsz, hogy ne kelljen sem mások helyett, sem másokkal sokat együtt dolgozni, hiszen most a csapatmunka sem lesz az erősséged. A Vénusz garantálja, hogy a kapcsolataid jól alakuljanak, még az ellenségeiddel is.

Ikrek

Ezen a héten igazán játékos és mókás hangulatodban leszel. Keresed az alkalmakat, hogy kifejezhesd magad úgy, ahogyan te akarod. Nem fogsz önmegtartóztatásba burkolózni semmivel kapcsolatban. A fizikai intimitás erős lesz az életedben és nagy eséllyel a romantika számlájára, hiszen a saját igényeidet fogod szem előtt tartani. A felismerés, hogy a valós világgal foglalkoznod kell, némileg menti a helyzetet, hogy ne merülj el teljesen a fantáziavilágodba. A kötelességeid és vágyaid között fogsz ingázni.

Rák

Az otthoni felfordulás és káosz tiszta üzenet lesz számodra. Toleránsabbnak kell lenned a családtagokkal. Vendégvárás, felújítás, költözködés és emberek, akik nem értenek veled egyet, próbára fogják tenni a türelmedet. De hé, senkinek nincs szüksége harcra otthon, igaz? Szerencsére nálad az ász, és a Vénusz segítségével sok móka és szórakozás várható, hiszen remek lesz a hangulat a gyerekekkel. A kreatív tevékenységek jót fognak tenni neked.

Oroszlán

Veleszületett vezető vagy, ugyanakkor egyszerre teátrális és melodrámai is. Arról ne is beszéljünk, hogy ha egyszer eldöntöd, hogy a végsőkig kitartasz a véleményed és ötleteid mellett, akkor vitába is keveredsz bármikor, bárkivel. Ne feledd, ha valóban azt szeretnéd, hogy figyeljenek rád az emberek, nem kell hangoskodni és erőszakoskodni. Az otthonod lesz a menedéked, ezért tartsd rendben. Akár pár új virággal is feldobhatnád. Lazulj el és töltekezz minden nap otthonodban.

Szűz

Van egy mondás, miszerint a pénz sosem vész el, csak zsebet cserél. Tartsd nyitva a zsebed ezen a héten, mert úgy fogsz dolgozni, hogy megérdemled majd utána a pénzedet. Mivel könnyen áramlik a pénz a zsebedbe, könnyen tovább is fog illanni onnan. Az sem kizárt, hogy anyagiak miatt fogsz vitába keveredni. Szerencsére a Vénusz megmenti a napodat és segít, hogy meglásd az értéket a kapcsolataidban és mindabban, ami körülvesz.

Mérleg

Mivel egy olyan ember vagy, aki arra törekszik, hogy maga körül mindenkiben jó érzést keltsen, elég nehezen viseled, ha valaki felhúzza magát miattad, ezért ezt igyekszel is elkerülni. Szeretnél biztos lenni benne, hogy minden a terveid szerint alakul. Ezen a héten a Nap és a Mars is a jegyedben lesz, biztosítva ezzel a dinamizmust, aktivitást az életedben. Élénk leszel, rámenős és erős benyomást fogsz tenni az emberekre. Sokkal jobban ki fogsz állni a saját igazadért, mint máskor és fizikailag is aktívabb leszel.

Skorpió

Kissé frusztrált leszel, amiért nem fogsz jutalomban részesülni, azért, amit véghez viszel. Nyugtalankodni fogsz, mert úgy tűnik, akaratlanul is rossz benyomást keltettél. Ahhoz, hogy ezt a helyzetet jól tudd kezelni, tudatosabbnak kell lenned az önértékeléseddel kapcsolatban. Figyelj arra, hogy mit mondasz, mit cselekszel és hol vagy éppen. Szerencsére a Vénusz segít kapcsolódni a többiekhez és segít abban, hogy diplomatikusan tudj kommunikálni.

Nyilas

Te foglalkozol a legtöbbet a jövőddel a jegyek közül, ezért is jó, hogy a Nap-Mars kombináció bátorít arra, hogy tegyél a céljaidért. Elsődleges számodra, hogy jó munkát végezz ma, hiszen az alapozza és határozza meg a holnapodat. Az egyetlen kényelmetlenség a dologban, hogy másokkal kell együtt dolgoznod, kooperálnod kell, ugyanakkor egyedül akarod vinni a show-t. Meg kell tanulnod, hogyan egyeztesd a saját igényeidet másokéval. A fizikai aktivitás jó kedvre derít, szóval mozgasd meg magad.

Bak

A státusz és mások irántad érzett tisztelete fontos számodra. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás szerint fontos, hogy a lehető legegyértelműbben fejezd ki magad a héten. Szeretnél valamit elérni és ezért nem átallsz keményen dolgozni. Azt akarod, hogy te légy a saját magad ura, amiért lehet, hogy vitába keveredsz valakivel, aki feletted áll. Légy óvatos, mert nem akarhatod sutba vágni azt, ahová eddig eljutottál. Ne kreálj magadnak ellenségeket. Szerencsére a Vénusz csodás pozícióban van ahhoz, hogy segítsen neked jól kommunikálni, legyen szó munkáról, barátokról, családról.

Vízöntő

A barátság, a függetlenség és abbéli vágyad, hogy a világot egy jobb hellyé tedd, elsődlegesek számodra. “Együtt képesek vagyunk rá!” A kozmikus hatások arra késztetnek, hogy ezt az üzenetet közvetítsd a környezeted felé. Eggyé akarsz válni mindazzal, amit vallasz, ezért is olyan fontos számodra, hogy megvédd a véleményedet. Mégis, fontos lenne, hogy megnyílj a valóság egyéb dimenziói felé is és kevesebb időt tölts harccal. Próbáld szélesíteni a hiedelemrendszeredet, tanulj és utazz. Egy idősebb személlyel románcod lehet.

Halak

A Nap és a Mars befolyással lesznek a temperamentumodra, arra, hogy hogyan értékeled magad és hogyan kapcsolódsz másokhoz. Az egód bekavarhat bizonyos egyezségek kötésébe. Ez az intenzivitás az életed minden területén megfigyelhető lesz. Valami az életedben az elmúlás felé közelít, hogy helyet adhasson valami újnak, ami most fogja kezdetét venni. Ha kedvtelésből utazol el valahová, tudd, hogy sokat tanulhatsz általa, mindamellett megismerkedhetsz valakivel, aki “más”, mint te. Izgalmak várhatóak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés