Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp április 6-7. – Ami a következő 2 napban vár rád,...

Hétvégi horoszkóp április 6-7. – Ami a következő 2 napban vár rád, azt soha nem felejted el!

Hirdetés

Az Ikrek és a Vízöntő izgalmas, kimozdulós programokkal számolhat. A Rákok nagy dilemma előtt álnak, az Oroszlánoknak pedig megfontoltnak kell lenniük. A Skorpiók és a Halak megtapasztalják milyen az igazán ideális hétvége.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit tartogat ez a két előttünk álló szabadnap.

Hirdetés

Kos

Ha elterveztél valamit hétvégére, akkor biztos lehetsz benne, hogy össze is fog jönni. Ha régóta gondolkozol valamin, amit nagyon szeretnél csinálni, de mindig elhessegeted az ötletet, mondván, erre most nincs idő, akkor itt az ideje, hogy ezt is beiktasd a szabadnapodba. A hétvége második napja valamivel mozgalmasabb, dinamikusabb lesz és nem kizárt, hogy két hozzád közel álló személy fog nézeteltérésbe keveredni, ahol a te megfontoltságod lesz a békítő erő.

Bika

Egy nagyon pozitív hétvége vár rád, amire azt mondhatod, hogy igen, így telhetne ideálisan minden szabadnap. Lesz móka, kacagás, aktívkodás, jó beszélgetések. A tennivalóidat már hét közben elintézted, így teljesen szabad leszel ezen a két napon. Ha valaki mégis neked állna, hogy az ígértedet nem váltottad be, akkor javítsd ki a hibát és lépj a tettek mezejére. Jól fog esni, hogy viszonylag sok időt tölthetsz együtt a szeretteiddel. Ez az, ami igazán fel fog tölteni.

Ikrek

Ha lehetséges, akkor a hétvége elején tudd le a kötelező dolgokat, mint vásárlás, takarítás, szelektálás vagy egy beígért találkozó, ami sokkal inkább kötelezettség, mint kikapcsolódás. Ezután pedig lazulj el teljesen és add át magad a hétvégnek. Mozdulj ki délután/eset, hiszen már tavaszi lázban pörög a környezeted és ennek te is részese akarsz lenni, ne tagadd. Kapd fel a barátokat és eresszétek ki a héten felgyülemlett gőzt. A vasárnap kellemes békességben, lazítással telhet.

Rák

Egy ideje már furcsa érzés motoszkál benned valamivel kapcsolatban. Menj vagy maradj? Tedd, vagy ne tedd? Lépj új útra vagy sem? Eljött a változtatás ideje vagy még várni kellene? Csak magadban találod meg erre a kérdésre a választ. Lehet, hogy már tudod is, csak még félsz bevallani magadnak. Engedj a szíved szavának, hiszen ott leled meg a boldogságodat. Lépj ki a megszokások kreálta kereteid közül akkor is, ha csak apró, vagy ha egészen nagymérvű változást szeretnél tenni. A pozitivitás és a szeretet vezéreljen utadon.

Oroszlán

A jegyedet érintő kozmikus aktivitásnak köszönhetően úgy érzed, hogy nem tudsz lépni egyről a kettőre, különösen, ha pénzügyi kérdésekről van szó. Semmi baj, talán ez így is van jól most. Hagyj még időt a dolgoknak, hogy szépen ki tudjanak tisztulni. Addig is élvezd a szabadnapjaidat, hiszen arra való, nem pedig arra, hogy aggodalmaskodj. Elég hétköznap elviselni a stresszt és megfeszülni néha. Most lazulj el. Találj egy olyan programot, amivel szívesen töltöd az idődet, és amiről biztosan tudod, hogy feltöltődést kínál. Akár egymagadban, akár társaságban.

Szűz

Ebbe a hétvégébe jó lenne belekalkulálni több mindent is és erre te képes is vagy, tudod jól. Kezdetnek intézd el a bevásárlást vagy az otthoni teendőket, amelyek feltornyosultak az elmúlt időszakban. Ha ezzel megvagy, ne feledkezz meg önmagadról sem. Egy kis énidő csodákat tehet, így másokkal is sokkal teljesebb önmagadban tudsz majd közös programon részt venni. Látogass meg rég látott rokonokat vagy barátokat. Hidd el, az mindenkinek jót tesz.


Mérleg

Bár nem kérted senki tanácsát vagy véleményét, mégis sokan vannak, akik előszeretettel bíráskodnak a választásaid és döntéseid felett. Nem meglepő, az emberek nagy része ilyen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy neked bólogatnod kell a béke fenntartása érdekében. Dobd most félre a Mérleg attitűdödet és add tudtára azoknak, akik kéretlenül ütik az orrukat a dolgodba, hogy el tudod te dönteni egymagad is, mi jó neked. Tereld a szót másra, ne te legyél az elsőszámú téma. Ha valaki ezen megsértődik, akkor hadd tegye, majd megenyhül, hiszen tudja jól, hogy igazad van.

Skorpió

Igazán jó hangulatodban leszel ezen a hétvégén, így azt fogod érezni, hogy senki és semmi nem állíthat meg abban, amit elterveztél. Végezd el a kötelező, de elmaradhatatlan teendőidet. Mivel aktív és pörgős is leszel egyben, pillanatok alatt, erőfeszítés nélkül a végére jutsz mindennek. Ennyi energiával természetesen nem szabad a négy fal között maradnod. Mozdulj ki a világba, szórd szét a pozitivitásodat, fakassz örömöt a környezetedben. Bármilyen programba kapcsolódj be, az garantáltan jó móka lesz. Vedd észre minden történésben a csodát.

Nyilas

A társasági események számára kiváló lesz ez a hétvége. Jó kedv uralkodik majd a környezetedben, habár te kissé hajlamos leszel személyeskedésnek venni olyan megjegyzéseket, amelyek egyáltalán nem azzal a célzattal hangzanak el. Ilyenkor az embernek mindig jó magába néznie, milyen lelki probléma, esetleg önbizalomhiány áll a hátterében. Ha valaki felhoz egy olyan témát, ami neked nem kedvedre való, akkor beszélj róla őszintén. Hidd el, senki nem fogja tovább feszegetni a dolgot, ha te egyenesen megmondod, hogy nem akarod.


Bak

Mindig szeretsz tenni-venni a környezetedben és ez a mostani hétvégén sem lesz másképp. Pakolászol, takarítasz, szépítesz. Akár nagyban, akár kicsiben teszed ezt, elégedettséggel tölti el a lelked. Az otthonod a békeszigeted és jól esik, ha egyre csak szépül, ami még nagyobb elégedettséget és megnyugvást eredményez. Ha családi összejövetelen veszel rész, nem kizárt, hogy összetűzésbe keveredsz valakivel a rokonok közül, azonban nem kell, hogy ez óriási mértékűvé duzzadjon. Legyél te a bölcsebbik fél és még az elején hűtsd le kedélyeket.

Vízöntő

Ígértél valamit valakinek erre a hétvégére? Meg ne feledkezz róla, mert nagy csetepaté alakulhat ki belőle, ami a másik részéről valamelyest érthető is lenne. Váltsd be a szavad, amúgy sem vagy az a típus, aki szereti elsunnyogni a dolgokat, inkább az vagy, aki hajlamos megfeledkezni róluk, de ezért nem lehet rád haragudni. Az estét valamilyen aktív programmal töltsd. Egy jó kis házibuli, esti kimozdulás a forgatagba vagy egy izgalmas randevú? Te melyikre voksolsz? Bárhogyan is legyen, jól fogod érezni magad. A vasárnapodon folytatódik a pozitív széria. Szabadulj ki a természetbe és élvezd a jó energiák áramlását.

Halak

Ez egy igazán kellemes, ideális, filmbe illő hétvége lesz. Amit elképzelsz, az valóra is válik. Csak rajtad áll, hogy milyen program mellett döntesz. Egyik pillanatban relaxálnál vagy lejtenél egy kellemes, nyugodt sétát valahol, a másikban pedig már egy koncerten vagy egy nyüzsgő placcon képzeled el magad egy finom koktéllal a kezedben, vidám emberekkel körbevéve. Mindkettő jó választás. Talán meg is kellene valósítanod egyiket a másik után. Melyik sorrend tetszene jobban? Ha hagyod, hogy az események vigyenek magukkal, akkor meglepetésekben is részed lehet, és új ismeretségeket köthetsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés