Kezdőlap EZOTÉRIA 9 típus a nemurológiában! Lássuk milyen ember vagy te születési dátumod alapján!

9 típus a nemurológiában! Lássuk milyen ember vagy te születési dátumod alapján!

A számmisztika szerint az életben nagyon sok függ attól, hogy milyen évben, melyik hónapban, és melyik napon születtünk! Ezekből a számokból fontos jellemvonásokra, és személyes tulajdonságokra tudunk következtetni.

Nézzük, mit mondanak a számok!

Először számoljuk ki a saját születési számunkat! Így pl: 20.03.1973
20+3+1973 = 1996

1+9+9+6 = 25

2+5= 7
Ha kétjegyű számot kapunk a végén, azt addig adjuk össze, míg a végeredmény 1 és 9 között lesz egy egyjegyű szám.

 

1-Újító

Nagyon eredeti ötleteid vannak, mindig valami újításon töröd a fejed. A világot mindig egy kicsit más szemszögből látod, mint az átlagemberek. Ha valamit a fejedbe vettél, senki nem állíthat meg a megvalósításban. Kezdeményező, és vezető típus vagy, jó főnök válik belőled. Légy nyitottabb, hidd el, hogy másoktól is tanulhatsz valamit, nekik is lehetnek jó ötleteik.

2-Békés

Leginkább a diplomácia, és a bölcsesség jellemez. Könnyen egyensúlyt tudsz teremteni a körülöttedlevő világban. A rend helyreállítása érdekében mindig az igazságot keresed, kerülöd a konfliktusokat. Gyorsan beleképzeled magad mások érzelmi állapotába, segítőkész, és figyelmes vagy. Csak olyan emberekkel barátkozol, akikkel azonosak a nézeteitek, és a hitrendszeretek. Inkább a magányt választod, mintsem számodra kellemetlen emberekkel kelljen barátkoznod. Légy magabiztosabb, és figyelj a te érdekeidre is, nem mindig csak mások érdekeit tartsd szem előtt.

3-Optimista

Nagyon kreatív, és társasági lény vagy. Nyitottságoddal és romantikára való hajlamoddal könnyen elvarázsolod az embereket. A nehéz helyzetekben is nagyon erős tudsz maradni. Optimizmusod, és belső erőd segítségedre van abban, hogy könnyen túltedd magad a nehéz helyzeteken. Próbálj meg mindig egy dologra koncentrálni, és ne hagyd, hogy túl sok minden elvonja a figyelmed. Takarékoskodj az energiáddal.

4-Konformista

Érzékeny, és konformista alkat vagy. Szereted az életet az ősenergiák szintjén értelmezni, hiszen a teremtés erejében. Keményen dolgozol azért, hogy elérd a célod. Makacs, türelmes, és kitartó ember vagy. Rugalmasabb kellene legyél, tanuld meg jobban elfogadni a dolgokat, amelyeket az élet dob időről időre neked.

5-Nonkonfirmista

Szükséged van a sokszínűségre, szereted az új dolgokat, és felfedezni az ismeretlent. Úgy gondolod, hogy az élet egy iskola, és soha nem hagyod abba a tanulást, az új dolgok befogadását. Már-már küldetésszerűen szomjúhozol az új információkra. Meg kell tanulj határozottabb lenni, és kitartani az álláspontod mellett.

6-Romantikus

Álmodozó, és idealista vagy. Fontos, hogy erős családi kapcsolataid legyenek, csak így érzed biztonságban magad. Megértésre, és támogatásra van szükséged. Mivel sokat álmodozol, és, hiszel a jó erejében, képes vagy arra, hogy pozitív változásokat hozz a környezetedben. Építsd fel egy kicsit jobban az önbizalmad, és tanulj meg kiállni az érdekeidért, álmaidért.

7-Intellektuális

Állandóan kérdezel, kutatsz, és mindenre választ szeretnél kapni, amit nem érzel a világban. Kitartó, és aprólékos vagy, néha azonban nagyon elragadnak az érzelmeid, és legyőzik a logikus gondolkodásod. Légy barátságosabb az emberekkel, élvezd a társadalmi kapcsolatok biztonságot adó légkörét. Ne zárkózz el teljesen a tudományok világába.

8-Bátor

Soha nem térsz ki a kihívások elől. Elsősorban a kihívások, és a nehezebb feladatok ösztönöznek, ezektől jön meg az életkedved. Másokra is ösztönző hatással vagy, példaképként tekintenek rád. Célod, hogy megmutasd, az életben nem létezik lehetetlen. Tanulj meg jobban odafigyelni az érzéseidre, néha lazíts is egy kicsit.

9-Művész

Nagyon karizmatikus, művészi hajlammal megáldott személyiség vagy. A környezetedben mindenki jobban érzi magát, jól szórakozik. Mindenbe hajlamos vagy a szépet látni, optimista alkat vagy. tanulj meg egy kicsit racionálisabban, és logikusabban gondolkozni, vannak néha olyan helyzetek az életben, amikor nem csak az érzéseink irányítanak.

loading...