Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 80 éves bácsi elment csontkovácshoz, nem sokkal később meghalt

80 éves bácsi elment csontkovácshoz, nem sokkal később meghalt

Hirdetés

Dr. Arleen Scholten csontkovács azért kezelte a 80 éves John Lawlert, mert a válla és a háta el volt tolódva egymáshoz képest. Az egyik kezelés azonban végzetes kimenetelű volt az idős férfi számára, aki belehalt a kezelésbe.

A bírósági meghallgatáson John Lawler felesége elmondta, hogy a csontkovács annak ellenére is folytatta a kezelést, hogy a férje tiltakozását fejezte ki, hiszen már akkor óriási fájdalmakkal küzdött.

Hirdetés

“Először a vállával kezdte, majd áttért a törzsére, és megváltoztatta a kezelőasztal állását. A férjemet már ekkor elviselhetetlen fájdalmak gyötörték, és kérte a csontkovácsot, hogy hagyja abba. “Nagyon fáj, és nem érzem a karjaimat”, mondta a férjem, de az orvos egyáltalán nem hallgatott rá” – mesélte a feleség.

Miután a csontkovács arra kérte a férfit, hogy forduljon meg, de ez nem reagált, így átemelte a székbe a kezelt személyt. A felesége elmondása szerint John ekkor már olyan volt, mint egy rongybaba, nem beszélt, és egyáltalán nem tudta tartani magát.

A férfi kezdetben csak végtagfájdalommal küzdött, majd nem tudta mozgatni a kezeit, és végül már beszélni sem tudott. Amikor kórházba szállították a 80 éves férfit, megállapították, hogy eltört nyaka, és a gerince is sérült. Elviselhetetlen fájdalmakkal küzdött, és nem sokkal később bele is halt a sérülésekbe.

Forrás

Hirdetés