Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS 8 óra alatt felépíthető és még 2 millió forintba sem kerül ez...

8 óra alatt felépíthető és még 2 millió forintba sem kerül ez a ház

Nagyon könnyű összeszerelni.

Sok városlakó egyik legnagyobb vágya, hogy a hétvégeket a szabadban tölthesse. Egy nyaraló vagy weekend ház megvásárlása azonban komoly anyagi ráfordítást igényel. Az Amazon.com – egy közismert elektronikus kereskedelemmel foglalkozó amerikai cég – olyan vendégházakat dobott piacra, amelyekre nem lehetetlen egy-két év alatt összespórolni.

A kis ház előnye nem csak a viszonylagos olcsósága, hanem felépítésének módja is: mindössze 8 órát igényel, hogy a tulajdonosa összeállítása.

A Solvalla összeszerelhető kerti ház készlet kiváló minőségű, masszív északi faanyagból készül. A korszellemnek megfelelő, modern tervezésnek köszönhetően több funkcióra is használhatjuk: lehet vendégház, kerti iroda vagy akár egy kereskedelmi, tároló helyiség.

A sokoldalú építmány akár tetőteraszra is felállítható. A tömör faszerkezet felépítése két felnőtt számára mintegy 8 órát vesz igénybe – írja a webáruház termékismertetője. A házikóhoz természetesen mellékelnek egy egyszerű használati útmutatót, ami lépésről-lépésre bemutatja, hogyan lesz az elemekből takaros épület.

6550 dollárért, azaz 1,9 millió forintért lehet megrendelni. Ez az összeg még magyarországi szemmel sem túl elrettentő.

loading...