Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 8 leghajmeresztőbb dolog ami az ember fülébe kerülhet (képek)

8 leghajmeresztőbb dolog ami az ember fülébe kerülhet (képek)

Mindenki meg fog lepődni azon, hogy mennyi minden kerülhet a fülünkbe. Az alábbi képek a világ minden tájáról összegyűjtött legdurvább eseteket mutatják be, amikor hihetetlen dolgokat szedtek ki emberek füléből.

1. Egy centiméter hosszú csótány

a98837_inside-ear_1-cockroach

Egy Ausztrál férfi egy éjszaka arra lett figyelmes, hogy szúró fájdalmat érez a jobb fülében. Érezte, hogy valami egyre mélyebbre mászik a hallójáratában, ezért orvoshoz fordult. Az orvos is kis bogárkára számított, azonban miután eltávolította egy csipesz segítségével a csótányt, meglepődtek rajta, hogy a mérete a hüvelykujjuk méretével majdnem azonos.

2. Élő pók

a98837_inside-ear_2-spider

Egy kínai nő azzal ment el a helyi kórházba, egy napon, hogy öt napja viszkető érzést érez a bal fülében. Egy élő pók bújt meg a hallójáratában, amit a fenti kép tökéletesen illusztrál.

3. Élő lepke

a98837_inside-ear_3-moth

Egy 12 éves coloradói kisfiút kellet az ügyeletre vinni azzal, hogy egy molylepke szállt a fülébe és szörnyű fájdalmai vannak. Többszöri próbálkozás után, végül egy csipesszel sikerült eltávolítani a kellemetlen vendéget.

4. Óra elem

a98837_inside-ear_5-watch-battery

Egy northhamptoni fiú azzal rohant egy napon sírva az édesapjához, hogy már egy hete fáj a füle. Először egy ceruza hegyére gyanakodtak, hogy az került a fiú fülébe, azonban az orvosok egy óra elemét szedték ki.

5. Pitypang

a98837_inside-ear_6-dandelion

Egy fiatal, 16 hónapos kislányt Pekingben kórházba kellett vinni, ugyanis napokon keresztül csak sírt. Egy részletes orvosi vizsgálat alapján kiderült, hogy a kislány fájlalja a fülét. Amikor az orvosok jobban megnézték az esetet és végül kitisztították a hallójáratot, ők maguk is meglepődtek azon, hogy egy kb. 2cm hosszú pitypang kezdett el növekedni a kislány fülében.

6. 57 féreg

a98837_inside-ear_8-maggots

Egy 92 éves nőt az idősek otthonában 57 darab kukac támadta meg mégpedig olyan módon, hogy mind a nő fülébe mászott. Amint kiderült, az az otthon rendetlensége miatt fordulhatott elő ilyen eset, a nő mintegy három napig hordozta magával a kukacokat.

7. Fog

a98837_inside-ear_4-tooth-fairy

Egy Brit kislány megfelelő helyre akarta elrejteni a fogtündérnek szánt fogát, és ennek a legmegfelelőbb helyet a fülében talált. Erre akkor került fény amikor a szülei orvoshoz vitték, hogy eltávolítsák a fülzsírt a füléből.

8. Barbie baba cipője

a98837_inside-ear_9-barbie

Egy kislány szüleinek az orvosok azt mondták, hogy a gyereknek tumor van a fülében, ez egy gyorsan növő daganat, ami hamarosan megtámadja az agyát is. Ők képtelenek voltak elfogadni ezt a hírt, ezért más orvos után néztek. Ekkor derült ki, hogy a gyógyíthatatlan daganat tulajdonképpen egy Barbie baba rózsaszín kis cipője.

Szerző:Tudasfaja.com

loading...