Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 8 különleges tulajdonság,ami csak az októberi születésűekre igaz

8 különleges tulajdonság,ami csak az októberi születésűekre igaz

Minden hónap egyedi a maga módján, a maga időjárásával, ünnepeivel, különleges eseményeivel. Ehhez hasonlóan minden egyes embernek, aki adott hónapban született, megvannak a maga egyedi személyiségjegyei. 

Ha októberben születtél vagy ismersz olyat, aki ennek a hónapnak a szülötte, jó, ha tudod, hogy milyen fantasztikus tulajdonságok jellemzőek rád vagy rá. Lássuk!

1# Karizmatikus

Elbűvölő és magával ragadó egyéniségek. Szívesen csatlakoznak hozzá az emberek és követik őt. Kétszer is meggondolod, hogy ellentmondj-e egy októberi születésűnek. Nagyon magabiztosak.

2# Romantikus típus

Nagyon vonzóak az ellenkező nem számára és könnyedén megnyerik a vonzalmuk tárgyát a kedves és elragadó beszédükkel. Ha a párod októberi, szerencsés lehetsz, mert örökké szeretni fog téged.

3# Magas érzelmi intelligenciája van

Az érzelmi intelligencia (EQ) szintje kiemelkedően fontos az emberi kapcsolataink alakulása szempontjából. Az októberiek tudatosak az érzelmeiket illetően, remek szociális készségekkel rendelkeznek, empatikusak és közvetlen természetek.

4# Szereti a békességet

Előnyben részesíti a nyugodt, csendes helyeket, ahol kellemesen lehet beszélgetni, eszmét cserélni. Nincs szüksége hangoskodásra ahhoz, hogy átadja, amit akar. Higgadt természete irigylésre méltó.

5# Vendégszerető

Ismertek gondoskodó természetükről. Mindig boldogok, ha meglátogatod őket és nem csak, hogy udvariasak, de mindent elkövetnek azért, hogy jól érezd magad a környezetükben.

6# Optimista

Soha nem vesztik el a reményt és addig próbálkoznak, amíg el nem érik, ami szeretnének. Mivel optimizmusuk kifejezetten fertőző, nagyszerű vezetők válnak belőlük, akik könnyen motiválni tudnak másokat.

7# Barátságosak

Nagyon közvetlenek és könnyedén ismerkednek bárkivel. Pozitív kisugárzásuk segítségével szinte azonnal a bizalmába férkőznek bárkinek és mosolyuk még a legridegebb atmoszférát is beragyogja.

8# Eredmény orientáltak

Az októberi születésűekre nem jellemző, hogy bármit is félbe hagynának, amibe egyszer belekezdtek, nem számít, hogy mennyire bonyolult dologról van szó.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...