Kezdőlap EZOTÉRIA 8 jel, hogy egy nagyon féltékeny és irigy emberrel van dolgod!

8 jel, hogy egy nagyon féltékeny és irigy emberrel van dolgod!

A féltékenység egy nagyon nehéz állapot, nem csak annak rossz, akit állandóan a féltékenység érzése gyötör, hanem annak is, akit megcsalással, félrelépéssel gyanúsítanak. Hiába, jól mondják, hogy a féltékenység a zöldszemű szörny.

Nézzük, hogyan viselkedjünk az olyan emberekkel szemben, akiket állandóan féltékenység gyötör. Milyen jelei lehetnek a féltékenységnek?

1.Kiborul, ha dicsérnek

Ha valaki megdicsér, látszólag semmi sem történik, de, amikor elhagyja az illető a terepet, a párod kiborul, és úgy csinál, mintha te lennél a hibás, hogy dicséretet kaptál. Mást nem tehetsz, minthogy őszintén reagálsz a bókra, megköszönöd, és elfogadod. Ha nem szállsz el a másik dicséretétől, akkor látni fogja a párod, hogy semmi értelme a kiborulásnak.

2.Irigykedés

Ha sikeres vagy valamiben, akkor a párod rögtön kiborul. Féltékeny a te sikereidre, hiszen ilyen ő háttérbe kerül. Azoknak, akik irigykednek, nagy szükségük van az elismerésre, odafigyelésre.

3.Pozitív példa

Azok az emberek, akik kisebbségi komplexussal küzdenek, hajlamosak az állandó féltékenységre. Nem csak a párjuk sikeressége zavarja őket, de bosszantja a szomszéd, a barát és a rokon is. Állandóan úgy érzik, hogy ők nem érnek semmit. Ilyenkor a legtöbb, amit tehetünk, hogy próbálunk pozitív példát állítani eléjük, megdicsérni őket, a világ szép oldaláról beszélni.

4.Utánzás

Az a személy, aki féltékeny rád mindig ugyanazt teszi amit te, ugyanúgy, vagy esetleg még jobban akar élni. Utánoz az öltözködésben, a beszédben, neki is a kedvenc étele, színe, ami neked stb. Ne hagyd, hogy kiborítson, inkább segíts neki megtalálni a személyiségét.

5.Versenyzés

A bizonytalan emberek állandóan versenyeznek másokkal, arrogánsak, és felsőbbrendüségűket hangsúlyozzák. Ha ilyen versenyhelyzetbe kerülsz, próbáld elutasítani a részvételt.

6.Hibák megszüntetése

Az az ember, aki féltékeny, állandóan a hibákat emeli ki, valójában akkor érzi magát a legjobban, ha hibát követ el. Ha fel tud bosszantani valamivel, akkor érzi magát a legjobban. Ne add meg neki ezt az esélyt, magyarázd el, hogy miben hibázott, és jó, ha változtat a hozzáállásán.

7.Pletyka

A féltékeny emberek gyakran pletykálnak, és olyan dolgokat mondanak, amik mások számára igen fájdalmasak lehetnek. A negativitás blokkoló hatással van, dühöt, és gyűlöletet szül, nem hagyja, hogy szabadon érvényesülj. Próbáld kerülni a negatív helyzeteket, embereket, pletykákat.

8.Gyűlölködés

Ha nem adtál különösebb okot, hogy valaki haragudjon rád, akkor valószínű csak féltékeny. Ha te kedves vagy hozzá, és mégis gyűlölködik, akkor a legjobb, ha elkerülöd a következőkben. Próbálj meg pozitív maradni.

loading...