Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 8 dolog, amit biztos nem tudtál a halálról

8 dolog, amit biztos nem tudtál a halálról

8 dolog, amit az én “rossz fiú” bátyám tanított a halálról.Amikor a bátyám Billy három héttel a halála után felébresztett, leírva, hogy mi történik vele a túlvilágon, azt gondoltam, hogy talán kissé megőrültem.

Hogyan lehetne az én rossz fiú testvérem, aki tragikus halált halt, aki egész életében szenvedélybeteg volt, aki nem élt, ahogy a legtöbben nevezik sikeres életet, és hogyan oszthatná meg a legnagyobb rejtélynek számító titkokat egy másik dimenzióból? De ahogy telt az idő, kételkedésem csodálatba fordult, ahogy Billy mindent megtanított nekem a halálról.

1. Az első dolog ami történik, az a boldogság

Amint meghalsz, kiszívnak a testedből egy Gyógyító Kamrába. A fények ebben a Kamrában kitörölnek minden sérelmet, amit egész életed során elszenvedtél, fizikait, lelkit és érzelmit. Szóval kevesebb, mint egy ezredmásodperc alatt minden fájdalmad elmúlik.

2. Még mindig önmagadnak érzed magad

Bár már nincs tested, még mindig egyénnek érzed magad. Voltaképpen úgy érzed, hogy még inkább önmagad vagy, miután meghaltál, mint amikor még életben voltál. Annyira sok befolyás ér a többiek részéről, miközben a Földön vagy, hogy emiatt nem lehetsz önmagad.

3. A fénynek van egy személyisége

A túlvilágon a fénysugarak minőségekkel rendelkeznek, mint mondjuk a bölcsesség, kedvesség, együttérzés és intelligencia. Ez a fény láthatóvá teszi azt, ami a Földön láthatatlan, minden dolog isteni természetét.

4. A bűn és a büntetés egy emberi fogalom

Van egy csomó halandzsa a Földön arról, hogy mi vár rád, miután meghalsz. Hibákat elkövetni, míg élsz, a földi alku része. Ha tökéletesnek kellene lennünk, hogy elérjünk az úgynevezett Mennyországba, senki sem tenné.

5. A földi életed még csak nem is büntetés

Persze van fájdalom az életben, de nem azért, mert bármit is tettél, amivel megérdemelted. A fájdalom része az emberi tapasztalatnak, olyan természetes, mint a légzés, vagy a látás, vagy ahogy a vér áramlik az ereidben.

6. Miután meghaltál, nincs ítélet napja

Amikor áttekinted az életedet, látod azokat az útvonalakat, melyeket bejártál, és azokat is, amelyeket nem. Látod, hogy hol voltál zseniális, és azt is, ahol jobban is csinálhattad volna, de nem érzed úgy, hogy ítélkezned kellene önmagad felett. És bár lehet, hogy ennek most nincs értelme számodra, miután meghalsz megérted, hogy egy nagyszerű életed volt, még a nehéz részekkel együtt is.

7 . Boldog vagy, ahogy magadra nézel

Nem vagy nyugtalan az út miatt, amit nézel. Nincs szándék vagy erőfeszítés bármelyik irányban. Csak azt sugárzod, ami megerőltetés néküli.

8. A szeretet nem ugyanaz, mint a földi szeretet

Nem szeretnek amiatt, amit teszel, ahogy kinézel, hogy milyen híres vagy, vagy mennyi pénzt keresel. Ez nem olyan, hogy tegnap még szerettelek, de ma már nem. A szeretet valóban feltétel nélküli. A legellentmondásosabb az, hogy a túlvilágon tökéletes együttérzés van, és nem számít, hogyan éltél, akkor is szeretnek.

The Afterlife of Billy Fingers

Interjú Annie Kagan-el (angol)

Forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu

loading...