Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 8 dolog a Bika jegyűekről, ami különlegessé teszi őket!

8 dolog a Bika jegyűekről, ami különlegessé teszi őket!

Akik a Bika csillagjegy alatt születtek, türelmesek, nyugodt természetűek, de néha makacsak és unalmasak is tudnak lenni. Most következzen 8 dolog, amit csak ők képesek megérteni.

1. MEGÉRTIK AZ ÉRZELMES EMBEREKET

A Bikák nagyon nyugodt teremtések, és képesek megérteni, átérezni mások érzelmi állapotát. Azért, mert látszólag keménynek, erősnek tűnnek, még nem jelenti azt, hogy nem képesek az érzelmeik kifejezésére, átélésére. Ez azért van, mert a Bikákra a Vénusz és a Hold is hatással van, amelyek erős érzelmi energiákat bocsátanak ki.

2. SZERETNEK MINDENT TÖKÉLETESEN ELINTÉZNI

Minden a helyén van, úgy ahogyan elképzelik, másképp nem is lehetne – ez a Bikák mottója. De azt már nem nézik jó szemmel, ha valaki változtatásokat eszközöl, mert nekik kell az irányításuk alatt tartaniuk az életüket, annak minden részletével.

3. NEM MENNEK BELE KOMPROMISSZUMOKBA

A Bikák szinte soha nem hajlandók kompromisszumot kötni, ezért is tartják őket makacsnak. Az az ő életük, az ő döntésük, ennyivel el is intézik a problémákat.

4. A HŰSÉG KÖTELEZI ŐKET

A párkapcsolatban a Bikák teljesen hűségesek, és ugyanezt várják el párjuktól is. Ez nagyon nagy erényük, ezért ha igazán őszinte és hűséges vagy egy Bikához, a legboldogabb párkapcsolatban fogsz élni vele. Azonban ha hűtlen leszel, nagyon megfogod bánni.

5. SOKAT DOLGOZNAK

Nagyon elhivatott, megbízható munkatársak, akik mindent megtesznek a jó teljesítmény érdekében, és azért is hogy a családjuk semmiben se szenvedjen hiányt.

6. NAGYON SZÉP AJÁNDÉKOKKAL LEPIK MEG A PÁRJUKAT

Ha jól keresnek, a Bikák jó szívvel veszik meg a legszebb, olykor igencsak drága ajándékokat a kedvesüknek, szeretteiknek.

7. A BIKÁK JÓL NEVELTEK

A Bikákról köztudott, hogy nagyon elhivatottak, ezért olykor úgy tűnhet, hogy túlzottan jólneveltek, mert a sablonos, monoton munkát is látszólag szívesen végzik. Ők ezt viszont kitartásnak és elhivatottságnak nevezik.

8. FEJLETT A TAPINTÁSUK

Csak a Bikák tudják, hogy mi esik jól a bőrüknek. Kedvencük a selyem és a kasmír anyag, amire a pénzt sem sajnálják kiadni.

Forrás: filantropikum

loading...