Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 7,5 kg-mal született a bébi 1983-ban – Ilyen felnőtt lett belőle

7,5 kg-mal született a bébi 1983-ban – Ilyen felnőtt lett belőle

Hirdetés

Amikor a 24 éves Patricia Clark teherbe esett 1983-ban, érezte, hogy ez a baba nagyobb lesz az átlagnál, ráadásul nem is kicsit.

Már világra hozott egy gyermeket előtte és a nagy születési súllyal érkező babák sem okoznak már neki meglepetést, de még ezek ellenére sem tudott felkészülni teljesen a nagy napra, amikor kiderült, hogy valójában mekkora kisfiút hordott a szíve alatt.

Hirdetés

Kevin Clark több, mint 7,5 kg-mal született, így nem csak az adott kórházban, de az államban is ő számított a legnagyobb súlyú újszülöttnek. Nem fért bele egy átlagos méretű bölcsőbe és az életkorának megfelelő babaruhák is kicsik voltak számára. Ennek ellenére Kevin szerencsére teljesen egészséges volt.

Természetesen nem telt el sok idő, mire tudomást szereztek Kevin nem mindennapi születési súlyáról és egyből a címlapokra került, sőt televíziós műsorokban is szerepelt. A fiú 12 éves korára már 1,7 méter magas volt, középiskolás korára pedig elérte a 1,96 méteres magasságot és nem állt meg itt.„Nem telik el úgy nap, hogy valaki ne kérdezné meg tőlem, milyen magas vagyok.” – jegyezte meg Kevin.

„Szeretem elviccelni a méretemet és kevesebbet mondani. Amikor megkérdezik, hogy kosarazom-e, akkor én visszakérdezek, hogy az illető minigolfozik-e.”

7,5 kg-mal született a bébi 1983-banKevin jelenleg 35 éves, 206 cm magas, aki volt már katona és rendőr is. Mondanunk sem kell, hogy egyből kitűnt a csapatból. Felesége szintén nem kis növésű, 1,83 méteres fiatal hölgy, akivel együtt viselik gondját közös ebüknek, egy dán dognak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés