Kezdőlap EZOTÉRIA 7 spirituális törvény, ami békét és boldogságot hoz az életedbe!

7 spirituális törvény, ami békét és boldogságot hoz az életedbe!

Hirdetés

Stressz, és fáradtság jellemzi a hétköznapjaidat? Semmihez nincs kedved, fásult vagy? Ha állandóan csak azt hajtogatod, hogy “nekem semmi nem sikerül”, “ehhez túl gyenge vagyok”, “nem tudom megtenni”, akkor itt az ideje, hogy egy kicsit másképp nézd az életed.

Az élet 7 spirituális törvényét érdemes tiszteletben tartani, ahhoz, hogy sokkal jobban menjenek a dolgaid!

Hirdetés

A vetés és az aratás törvénye

Biztosan gyerekkorodban neked is mondták a nagyszüleid, hogy vigyázz, miként viselkedsz másokkal, mert “amint vetsz, úgy aratsz”. Azt akkor még biztosan nem tudtad, hogy a karmád szerint az előző életed cselekedeteit fizeted most vissza. Tehát vigyázz arra, hogy ebben az életedben, hogyan viselkedsz.

Teremtés törvénye

Vigyázz arra, hogy mit gondolsz, mert rajtad múlik, hogy a jót vagy a rosszat vonzod be az életedbe. Ne felejts el jó dolgokra gondolni, hiszen gondolataid megvalósulnak.

Alázat törvénye

Fogadd el, hogy vannak olyan dolgok, melyeket nem tudsz megváltoztatni, ezért el kell fogadd őket. Még, ha nagy nehézségnek tűnnek is most ezek, hidd el, hogy változásodat szolgálják. Tanulj meg alázatosnak lenni a rosszal szemben.

Hála törvénye

Bármi, amit kapsz az életben a fejlődésedet szolgálja. Légy hálás mindenért!

Szeretet törvénye

Szeresd ellenségeidet, szeresd felebarátodat, szeresd önmagad! A szeretet a világon a legfontosabb, próbálj a legnagyobb hőfokon égni benne.

Megbocsátás törvénye

Nem csak szeretni kell ellenségeinket, de meg is kell bocsátani nekik. Ne gazdagítsuk a karmánk mindenféle negatív dolgokkal, éljünk tiszta lelkiismerettel.

Hit törvénye

Bármit is gondolsz, vagy hiszel, az meg fog valósulni. A hit megnyitja a siker felé vezető utat. Semmi sem lehetetlen az életben, minden csak a szív és a lélek békéjén múlik.

tudasfaja.com

Hirdetés