Kezdőlap OTTHON KREATÍV 7 ragasztós trükk, amitől leesik az állad! Nem is gondolnád milyen hasznos...

7 ragasztós trükk, amitől leesik az állad! Nem is gondolnád milyen hasznos lehet!

Hirdetés

A ragasztópisztoly akkor fogod tudni, hogy mennyire hasznos, ha beszerezel egyet, és kipróbálod. Utána már nehezen képzeled el nélküle az életed. Mutatunk néhány ötletet, hogy mire is jó.

Nem csak az egyik legfontosabb kézműves kellék, de számos háztartási trükkben is segítségünkre lehet.

Hirdetés

1.Szemceruza restaurálására

Ha túl rövid lett már a szemceruzád, és nem tudod használni, ragassz a végéhez egy darab szilárd ragasztópisztolyhoz való ragasztót. Így sokkal könnyebb lesz a használata.

2.Borotva tető

Ha elhagytad a borotva kupakját, akkor gyorsan készíts egy vízálló burkolatot a ragasztó segítségével. Mikor megszilárdult könnyen le tudod majd venni róla, de addigis védi a borotvát.

3.Sminkkészlet lezárása

A folyékony smink tetejét légmentesen lezárhatjuk egy csík ragasztó segítségével. Így elkerülhetjük, hogy kifolyjon a táskánkba. Szükség esetén egy mozdulattal eltávolíthatjuk a ragasztócsíkot.

4.Hajvasaló tároló

Fogjunk egy darab kartont, ragasszunk rá lapos köveket, majd, ha már nem használjuk, fektessük rá a forró hajvasalót. Hagyjuk itt, míg kihűl.

5.Gyors szigetelés

Ha megtört egy drót burkolata, nyomjunk rá egy kevés ragasztót. Ez egy gyors mentőmengoldás, ha majd lesz kéznél szigetelőszalag, könnyen levehetjük a ragasztóréteget.

6. Ne vesszen el a sminkkészlet!

Hogy mindig kéznél legyen a kedvenc szemceruzánk, és rúzsunk, ragasszunk rá egy darab mágnest. Így könnyen fel tudjuk illeszteni a tükör keretére, s mindig kéznél lesznek.

7.Sminktartó WC-papír gurigából

Ragasszunk össze 4 kisebb-nagyobb darab karton gurigát, fessük le, majd ragasszuk egy talpra. Ebben a praktikus tárolóban tarthatjuk az ecseteinket, festékeinket.

Hirdetés