Kezdőlap EZOTÉRIA 7 dolog, amit az édesanyád szeretne odafentről, ha tudnál!

7 dolog, amit az édesanyád szeretne odafentről, ha tudnál!

Egy édesanya elvesztése nagyon megrázó dolog egy ember életében, mondhatni örökre képes megpecsételni a sorsunkat azon a ponton.

 

Az ember agyában egy idő után sok minden megfordul az elveszített édesanyákkal kapcsolatban. Vajon látnak-e minket? Hallanak-e minket? Mit akarhatnak mondani? Egyáltalán akarnak valamit üzenni nekünk?

Nos, íme 7 dolog, amit az édesanyád odafentről biztosan szeretne, ha tudnád:

Jól van

Először is nagyon fontos számára, hogy nyugodj meg, ő jól van. Jó helyen van, nem érez fájdalmat, dühöt, nem haragszik senkire. Akkor boldog, ha téged annak lát.

Feltétel nélkül szeret

A feléd való szeretete továbbra sem enyhült, szeret téged mindennél jobban és boldog, mert láthat téged.

Látja a könnyeidet és érzi a fájdalmadat

Minden könnyed és szenvedésed látja, érzi, ha tehetné letörölné azokat és jó erősen magához szorítana téged. Ne sírj, ne bánkódj, légy erős és érezd, hogy ott van melletted.

Erős vagy

Ha sokszor úgy érzed, legszívesebben feladnád, vagy nincs elég erőd, szedd össze magad, mert ő hisz benned. Hisz abban az emberben, akit nevelt és amilyenné nevelte.

Választ ad a kérdéseidre

Ha sokszor kérnél tőle tanácsot, de tudod, hogy úgysem jön válasz, ne csüggedj! Kérdezz tőle és utána figyeld a jeleket. Ahogyan csak tud, segít téged és megadja a válaszokat, amikre szükséged van.


Vigyáznod kell magadra

Édesanyád azt szeretné, ha vigyáznál magadra. Mind az egészségedre, mind a fizikális épségedre!

Egyszer újra találkoztok

Ő már odafent tudja, hogy van újra….  Egyszer ismét találkozni fogtok és hidd el, ő várni fog rád, de addig is azt szeretné, ha élnéd az életed!

tudasfaja.com

loading...