Kezdőlap EZOTÉRIA 7 biztos jele annak, hogy már nagyon sok életet éltél és ez...

7 biztos jele annak, hogy már nagyon sok életet éltél és ez lehet az utolsó

A reinkarnáció létezésében sokan hisznek és sokan nem, de abban is sokan egyet értenek, hogy bizonyos jelek és megérzések, amelyek olykor-olykor történnek velünk mind annak bizonyítékai.

 

De honnan tudhatjuk ez a jelenlegi életünk hányadik?  Hogy ez-e az utolsó reinkarnálódásunk? Lássuk!

1. Sokszor születtél újra

Néha furcsa emlékek törtnek rád, hogy azon a helyen mintha már jártál volna korábban, vagy megmagyarázhatatlanul ismerős számodra valaki, vagy túlságosan vonzódsz valakihez.

2. Számtalanszor reinkarnálódott a lelked

Ha valakivel kapcsolatban nagyon erős megérzéseid vannak és ezek mindig igaznak is bizonyulnak. Akár régóta ismeritek egymást, akár nem,tudod minden gondolatát. A lelketek olyannyira közel áll egymáshoz, hogy már ikerláng találkozásról is beszélhetünk.

3. Sok előző életed volt

A megmagyarázhatatlan félelmek… Nem tudod megmagyarázni,de rettegsz egy póktól, a kígyóktól, pedig semmilyen rossz élményed nincs ezekkel kapcsolatban. A belső félelmekre az előző életedben megszerzett tapasztalatok a magyarázat.

4. Reinkarnálódott lelkek

Előre megálmodod olykor, ami történik veled? Minden esemény pontosan úgy következik be, ahogyan azt megálmodtad? A lélek az álmodban egy más dimenzióban a testeden kívül jár és ez a magyarázat erre.


5. Már sokszor újraszülettél

Könnyen átérzed mások problémáit? Mindez azért van, mert előző életeidben nagyon sok különféle érzelmet átéltél és tapasztaltál, emiatt pedig a mostani életedben sokkal empatikusabb vagy mások problémái felé.

6. Öreg a lelked

Akinek nagyon sokszor reinkarnálódott a lelke, minden bizonnyal öreg lélekkel rendelkezik. Nem számít, hányadik évedet taposod a jelen életben, mégis születetten bölcsebb lehetsz, mint a korosztályodat képviselők többsége. Más dolgok fontosak, másként tekintesz magadra és másokra is. Egyszerűen érettebb a gondolkodásod.

7. Ez lehet az utolsó reinkarnálódásod

Talán az egyik legbiztosabb jel, hogy sok életet tapasztaltál már, ha te is mélyen érdeklődsz a spiritualitás iránt. Könnyen lehet, a családodban te vagy az egyetlen, akit érdekel a spirituális gondolkodás. Törekszel a nyugalomra, a boldogságra, az elégedettség érzésére, foglalkoztat az önismeret, a lelked fejlődésének a lehetősége.

loading...