Kezdőlap EZOTÉRIA 6 ok, amiért a megfelelő ember a megfelelő időben érkezik az életedbe

6 ok, amiért a megfelelő ember a megfelelő időben érkezik az életedbe

Hirdetés

Az életünk nem mindig úgy alakul, ahogyan az első ránézésre nekünk tetsző lenne. Néha a legapróbb történések is képesek hatalmas változást indukálni. Gyakran azt is nehezünkre esik megérteni, hogy egyes emberek mi célt szolgálnak/tak az utunkon. 

Néha nehéz elhinni, hogy minden egyes személynek az életünkben fontos szerepe van. Mindenki, aki részese (volt) a történetünknek, szerepet játszott abban a folyamatban, ami által azzá váltunk, akik jelenleg vagyunk.

Hirdetés

1 – Azok vagyunk, akiknek lennünk kell

A velünk kapcsolatban lévő emberekkel történő interakcióink által ismerjük meg magunkat igazán. Vannak olyan személyek, akik a rossz, vannak, akik a jó tulajdonságainkat hozzák ki belőlünk. Mindkettőből tanulhatunk és megválaszthatjuk, hogy melyik irányba hajlunk.

2 – Támogatás

Sokkal sebezhetőbbek vagyunk, mint azt gondoljuk. Időnként mindannyiunknak szüksége van fizikai vagy érzelmi támogatásra. A legnehezebb pillanatban érkezik egy olyan személy (még, ha nem is vesszük azonnal észre), aki egy gesztussal, egy mondattal, egy tettel olyan hatást vált ki, ami által sikerül rádöbbennünk valamire és tovább lépnünk.

3 – Tanulás

Számtalan leckét tanulunk meg életünk során és ha eljutunk olyanokhoz, amelyeket nehéz megértenünk, akkor az univerzum küld egy személyt, aki segít nekünk elsajátítani azt. Nem biztos, hogy ez egy olyan személy, akire számítottunk, de végül rájövünk, így kellett lennie.

4 – A fejlődéshez segítségre van szükségünk

Amikor fejlődnünk kell valamiben, az univerzum társat nyújt hozzá, akivel együtt fejlődhetünk, egymás által. Lehet, hogy ez a fejlődési folyamat nem mindig kellemes és nem is osztjuk meg az életünk nagy részét ezzel a személlyel, mégis biztosan nagy hatást gyakorol az életünkre.

5 – Tisztában kell lennünk vele, mit nem akarunk

Amikor nem vagyunk képesek határokat szabni az életünkben, akkor az univerzum küld egy személyt, aki megmutatja, mi az, amit nem szabad tűrnünk semmi szín alatt. Ez a személy összetörhet minket számos módon, ami adott pillanatban nagyon fáj. Ám a folyamat után megtanuljuk, hogy mi az, amit nem engedhetünk meg többé másnak, amit egy percig sem viselünk el majd azután.

6 – Gyógyulni segítséggel

Mindenki életében történnek traumatikus események, amelyek megtapasztalásán csak gyógyulási folyamat révén tudunk tovább lépni. Nem megy minden gyógyulás egyedül és van, hogy mi segítünk gyógyulni, van, hogy minket segítenek. Még, ha nem is marad velünk ez a személy életünk végéig, akkor is örökké hálásak leszünk neki mindazért, amit értünk tett.

Biztosan te is minden egyes ponthoz tudsz említeni legalább egy embert az életedből!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés