Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 6 ok, amiért a márciusi születésűek különlegesek

6 ok, amiért a márciusi születésűek különlegesek

Hirdetés

A tavasz a megújulás időszaka és a március ennek az időszaknak a bevezetője. Sokkal több napfény, hosszabb nappalok, kevesebb szürke égbolt és enyhülő idő. Azok, akik ebben a hónapban születnek éppen ennek az időszaknak a megtestesítői.

Nem mindennapi személyiségek, akik, mint a virágok, amikor szirmot bontanak, megszínesítik és örömmel, pozitivitással sugározzák be a környezetüket. A következő okok miatt különlegesek ők.

Hirdetés

1# Gyorsan tanulnak és fejlődnek

Nagyon értelmesek és könnyen fejlődnek a szakmájukban vagy lépnek előre a ranglétrán. Kutatások kimutatták, hogy a legtöbb vezérigazgató június és július hónap mellett márciusban született. A születésük időpontja éppen ideálissá teszi számukra az óvodából iskolába való átlépést.

2# Kevésbé hajlamosak közellátóvá válni

Egy 300.000 fiatal felnőttet vizsgáló tanulmányból kiderült, hogy azok a gyerekek, akik nyáron születnek, 24%-kal nagyobb eséllyel válnak közellátóvá, ellenben az őszi, tavaszi és téli babákkal. Mindamellett a márciusi születésűek láttak a legtovább tisztán.

3# Optimisták

A márciusi születésű babák, és mellettük az április és májusi születésűek is sokkal optimistábbak a többieknél, amit azzal magyaráznak, hogy a terhesség elején az anyaméhben élvezhették a nyári napsugarak áldásos hatásait, többek közt a magasabb anyai D-vitamin szintet.

4# Kicsi az esélyük az asztmára

A poratkák az évnek ebben a szakában vannak jelen a legnagyobb számban és ez talán zavaró sok allergiás számára, kedvező a márciusi születésűeknek. Egy 2015-ös tanulmány szerint az ekkor született babák azért lesznek kisebb eséllyel asztmásak, mert ki vannak téve a poratkáknak még életük hajnalán, és megerősödik ellenük az immunrendszerük.

5# Éjjeli baglyok

Egy alvással kapcsolatos tanulmányból kiderült, hogy a tavaszi és nyári születésűek általában később fekszenek le aludni, mint a többiek, így ne lepődj meg, ha a márciusi gyermeked éjjeli baglyot fog játszani.

6# Halak vagy Kosok

Ez a két jegy eléggé különböző, mégis mindkettő nagyon elszánt és jól megfér egymás mellett. A Halakat a víz, a Kosokat a tűz vezérli. A Halak optimisták, álmodozók, empatikusak, érzékenyek és alázatosak. Képesek kaméleonként alkalmazkodni a különböző személyiségekhez és helyzetekhez. A Kosok szenvedélyesek, hevesek, rámenősek, vakmerőek, dinamikusak, barátságosak és lelkesek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés