Kezdőlap EZOTÉRIA 6 női csillagjegy, akiktől mindig óvd a párod, mert még a legjobb...

6 női csillagjegy, akiktől mindig óvd a párod, mert még a legjobb barátnőjük pasiját is képesek elvenni

Hirdetés

Számos dolog előre megjósolható egy emberről, ha tudjuk a csillagjegyét. Természetesen nincs két egyforma személy a világon, de alapvető tulajdonságokban sokan hasonlítanak, akik egy zodiákus alá tartoznak. 

A következőkben megtudhatod, melyek azok a csillagjegyek, akik képesek elrabolni egy férfi szívét úgy, hogy semmilyen ez irányú szándékosság nincs bennük.

Hirdetés

Halak

A Halak nők nagyon figyelmesek és bármit képesek megtenni azokért, akiket igazán szeretnek. Kiemelkedő jelentőséget tulajdonítanak az érzelemi kötődésnek egy kapcsolatban és csak olyan férfivel tudják elképzelni magukat, aki hasonlóan gondolkozik. Ha úgy érzik, hogy valakivel nem passzolnak, őszintén megmondják és tovább állnak. A férfiakat nagyon vonzza az érzelmességük.

Nyilas

A Nyilas nők mindennél többre tartják a szabadságukat és az életet igazi kalandként fogják fel, amelyet mindenfajta kötöttség nélkül kell élni. Ami a férfiakat először megragadja bennük, az a pozitív hozzáállásuk és a kiszámíthatatlanságuk. Egyáltalán nem akarnak másokra hasonlítani, nagylelkűek, önzetlenek. Sokak vágya, hogy egy ilyen nő legyen a párjuk.

Bak

A Bak nők egy kapcsolatban mindig a legfontosabb dolgokra koncentrálnak és a felesleges, felületes részeket igyekeznek hanyagolni. Ettől néha kissé ridegnek is tűnhetnek. Képtelenség őket megtéveszteni, hiszen az őszinteség első számú helyen áll az értékrendjükben. Nagylelkűek, ragaszkodóak és függetlenségük szinte minden férfit levesz a lábáról. Ők azok a nők, akik az egyszerűség hívei és ezt nagyon értékelik bennük.

Oroszlán

Ezen jegy szülötte gyakorlatilag minden ember számára vonzó. Az Oroszlán nők fényesen ragyognak és szinte lehetetlen nem észrevenni őket. Páratlan karizmájuk van és emellett kifejezetten magabiztosak. Tudják, hogy mit akarnak, élvezik az életet és fantasztikus a humoruk. Gyakorlatilag több sem kell egy férfinek.

Vízöntő

A Vízöntő nők szeretik a maguk módján csinálni a dolgokat és nem úgy, ahogyan azt mások elképzelik vagy megszabják számukra. A szabadság, a függetlenség az értékrendjük középpontjában áll és ehhez feltétel nélkül ragaszkodnak. Tudják jól, hogyan kell az érzéseik szerint élni. Ami még vonzóbbá teszi őket az az, hogy soha nem lehet mellettük unatkozni.

Skorpió

A szenvedély az a kifejezés, amely a legjobban definiálja a Skorpió nőket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tartanák magukat mindig az elveikhez. Folyamatosan arra törekszenek, hogy az intimitás új dimenzióit éljék meg a párjukkal. Nagyon figyelmesek, tele vannak gyengédséggel és mindenképpen megérdemlik egy férfi odaadását, aki mindezt értékeli.

tudasfaja.com

Hirdetés