Kezdőlap EZOTÉRIA 6 jel, hogy manipulatív személyiséggel van dolgod!

6 jel, hogy manipulatív személyiséggel van dolgod!

Hirdetés

Azok a személyek, akik folyamatosan a figyelem középpontjában vannak, mindig problémáikkal tűnnek ki a tömegből, furcsának tűnhetnek a külvilág számára. Mindenkinek vannak problémái, de akivel folyton történik valami, az jó, ha kicsit megáll, és elgondolkozik az életén.

Azok az emberek, akiknek rossz az önbecsülésük mindig olyan helyzeteket hoznak létre, amelyekben a figyelem rájuk irányul, és ezáltal irányítani tudnak másokat is.

Hirdetés

Nézd meg, mi a manipulatív ember 6 legjellemzőbb tulajdonsága:

1.Hisztizés

Így reagál bármilyen számára ismeretlen dologra, hisztizik, és túloz. Hangoskodik, kényeskedik, kellemetlen helyzetet teremt magakörül.

2.Áldozati szerep

Egészen biztosan te is ismersz olyan embereket, akiknek állandóan a legrosszabb, és legnehezebb dolguk van a világon. Velük valahogy mindig kitol az élet, és erről hangot is adnak. Mivel szerintük senki sem segít rajtuk, gyorsan megpróbálnak téged is behálózni.

3.Nélkülözhetetlennek tűnnek

Úgy tűnik, hogy megállás nélkül mindig dolgoznak, nélkülük nem működne semmi az életben. Ezt mindig kihangsúlyozzák. Az a személy, aki azt akarja elérni, hogy ragaszkodj hozzá, az minden bizonnyal manipulálni is fog.

4.Münchausen-szindróma

Ez egy pszichikai betegség, mely során a beteg állandóan testi, leli tüneteket színlel, csak azért, hogy rá figyeljenek. Leginkább a gyermekek hajlamosak az ilyenfajta viselkedésre.

5.Állandóan beteg

A hipochonder viselkedés jó alkalom arra, hogy az illető a figyelem középpontjába kerüljön. Ha valaki beteg, foglalkoznak vele, az áldozati szerepben díszelegve pedig könnyen manipulálhat másokat.

6.Állandóan elfoglalt

Ha egy barátod állandóan elfoglalt, és mindig arra hivatkozik, hogy nincs ideje vele találkozni, amikor te szeretnéd. Mindig te kell alkalmazkodj hozzá, ez bizony a manipulációról szól, még ha eddig nem is tudatosult benned.

Hirdetés