Kezdőlap EZOTÉRIA 6 jel, ami azt jelzi, hogy rossz úton halad az életed!

6 jel, ami azt jelzi, hogy rossz úton halad az életed!

Fásultnak, lehangoltnak érzed magad, úgy tűnik, hogy semmi sem sikerül, és állandóan akadályokba ütközöl? Lehetséges, hogy nem a megfelelő helyen vagy, nem a neked való munkát végzed, és nem a megfelelő emberrel élsz.

Az alábbi 6 jel arra utal, hogy érdemes lenne egy kicsit újragondolnod az életed!

1.Mi az első gondolatod?

A tudatalattid soha nem hazudik. Amikor a jövődre gondolsz, mi az, ami először eszedbe jut vele kapcsolatosan, milyen érzések kerítenek hatalmába? Negatív érzésed van? Az Univerzum sugallni akarja, hogy nem biztos az a megfelelő útirány.

2.Fáradt vagy?

Bármennyit pihensz, állandó fáradtság, tehetetlenség érzés gyötör? A kimerültség egy igen erős jel arra, hogy rágyere, nem jó helyen vagy. Ha olyan dolgot teszel, ami neked való, akkor soha nem merülsz ki. Erre mondják azt, hogy “szívvel-lélekkel teszi”.

3.Boldogtalan vagy?

Ha a nap nagy részében boldogtalan, és csalódott vagy, akkor jó, ha tudod, hogy nem feltétlenül veled van baj, csupán nem azt az életet éled, amitől a lelked boldognak érzi magát. Érdemes lenne egy kicsit befele fordulnod, hogy megtudd, mire van szükséged igazán.

4. Befolyásol, hogy mit gondolnak rólad az emberek?

Az teljesen normális, bizonyos fokig, hogy mindannyian törődünk vele, mit gondolnak az emberek rólunk. Azonban, ha csak aszerint éled az életet, akkor már baj van. Próbálj meg ne más elvárása szerint élni, hanem hallgass egy kicsit a lelkedre is. Hosszútávon nem jó, ha mindig mások véleménye alapján hozol döntéseket.

5.Védekező álláspontban vagy mindig?

Ha állandóan önmagad kell védelmezned, azt jelenti, hogy nem élsz szabadon. Nem vagy elégedett igazán a lelked mélyén ha mindig megmagyarázod tetteid, és védelmezed magad.

6.Hazugság

Ha az igazán fontos dolgokról hazudnod kell az életedben, azt jelenti, nem vállalod fel önmagad. Nem bízol a körülötted levőkben, és nem azt csinálod, amire a lelked vágyik. Ha megtalálod a lelked helyét a világban, akkor nem fog zavarni semmi a világon, és nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben.

tudasfaja.com

loading...