Kezdőlap EZOTÉRIA 6 gondolat, amivel boldogtalanná teszed saját magad!

6 gondolat, amivel boldogtalanná teszed saját magad!

Senki sem tökéletes, és különbenis úgy sem tudsz olyan lenni, hogy mindenkinek megfelelj. Meg persze nem is kell megfelelni. Élj úgy, hogy a lehető legboldogabb életed legyen, töltsön el elégedettség, és szeretet.

Gondolataid alakítják a világod, éppen ezért nagyon vigyázz, hogy mit gondolsz, mert előbb-utóbb valósággá válik, és teljesülni fog. Van néhány olyan gondolat, amellyel akarva-akaratlanul nagyon megnehezíthetjük az életünk.

1.A lehetőségek nem hullnak az égből

Ha állandóan erre gondolsz, nem is fognak. Hagyd, hogy néha úgy történjenek a dolgok, ahogy történniük kell. Nem kell mindent te magad irányíts. Próbálj ki új dolgokat, járj új helyekre, ismerkedj, és akkor igenis az égből fognak pottyanni a lehetőségek.

2.Nem szerethet mindenki

Mivel senki sem tökéletes, éppen ezért semmi garancia nincs arra, hogy mindenki szeressen téged. A legfontosabb, hogy te békében, és harmóniában légy önmagaddal, és akkor szívesen lesznek a társaságodban az emberek.

3.Belátnak a gondolataidba

Van aki megérzi, és kitalálja azt, hogy mit gondolsz, mit érzel éppen. Van, akinek nincsenek ilyen képességei. Annak érdekében, hogy megértsenek az emberek, kommunikálj pontosan, és érthetően.

4.Mindenki értsen egyet veled

Ezt szeretnéd, igen, nagyon sokan vágynak erre. De tudod jól azért, hogy ez teljességgel lehetetlen, mivel minden ember más és már értékrenddel rendelkezik. Mindenkinek joga van a személyes véleményhez. Légy nyitott, és elfogadó.

5.Felkészülsz arra, hogy nem sikerül

Ha állandóan készenállsz a kudarcra, akkor egészen biztosan be is fog következni. Próbálj meg változtatni a gondolkodásodon, és meglátod könnyebben fognak menni a dolgok.

6.Ha kívülről várod a boldogságot

Mennyi ideig vagy boldog, ha megkaptad álmaid autóját? Egy idő után rá fogsz jönni, hogy a boldogság belülről jön, nem attól függ, hogy milyen tárgyakat, és mekkora vagyont birtokolsz.

 

loading...