Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 6 éves kislány viseli gondját lebénult édesapjának, miután az anya elhagyta a...

6 éves kislány viseli gondját lebénult édesapjának, miután az anya elhagyta a családot

Ha beüt egy tragédia, akkor kell legjobban összefogniuk a családtagoknak, ám sajnos nem minden esetben ez a forgatókönyv. Amikor a Kínában élő Tian Haicheng egy autóbaleset következtében lebénult, a felesége, akivel 7 évig voltak házasok, elhagyta őt. 

Szerencsére nem mindenki fordított hátat neki.

Tian mellkastól lefelé teljesen lebénult, miután a taxi, amiben ült, beleszaladt egy árokba, 2016 márciusában. A felesége pár hónappal később az idősebb gyermekükkel elment.

“Azt mondta, hogy az anyjáékhoz megy pár napra, de soha nem jött vissza és a fiunkat is magával vitte.” – mesélte Tian.

Csak a lánya, Jia Jia maradt vele, aki azóta is gondját viseli édesapjának.

Jia Jia minden reggel 6-kor ébred, hogy fél órán keresztül masszírozza apja izmait. Mielőtt elindul az iskolába, még megmossa édesapja fogát és az arcát.

Amíg a kislány az iskolában van, a nagyszülők, akik gazdálkodással foglalkoznak, figyelnek oda Tian-ra. Amint Jia Jia hazaér az iskolából, megeteti az apját és segít neki mozogni a házban egy általuk készített mobilizáló eszközzel.

Jia Jia szokta borotválni apukája arcát is.

“Az elején nem tudtam, hogy hogy kell csinálni és megvágtam apa arcát, ami vérzett is. De apa azt mondta, hogy nem fájt neki. Most már ügyes vagyok. Nagyi is azt mondja, hogy szépen csinálom.” – jegyezte meg Jia Jia.

Amikor az édesanyjáról kérdezték Jia Jia-t, akkor azt mondta, hogy nem hiányzik neki, mivel az apukájával sem törődik, de a bátyját hiányolja, mert nagyon közel álltak egymáshoz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

 

loading...