Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 6 csillagjegy, akiknek ez a hét fantasztikus lesz a karrierben, a szerelemben...

6 csillagjegy, akiknek ez a hét fantasztikus lesz a karrierben, a szerelemben és a pénzügyekben!

Kos

Hétfőn és kedden jól nézd meg, hogy hová lépsz és merre mész, szó szerint figyelj oda magadra! A hét többi napján érdekes és izgalmas élmények részese lehetsz, Emberi kapcsolatodra érdemes volna nagyobb hangsúlyt fektetned, mert olyan kapcsolatra lelhetsz ami egész életedre hatással lesz pozitívan.

Bika

Jól indul a heted, örömteli kellemes dolgok várnak rád, többek között olyanok is amelyekre már régóta vágysz, beleértve a szívügyeidet is. Igyekezz megtalálni az aranyközéputat, ne sodródj a végletek felé! A karrieredben egy jó döntés nagyon sokat segít. Keresd a lehetőségeket, mert ez a hét neked kedvez.

Ikrek

A hét első felében egyáltalán nem bánnád, ha valaki olvasni tudna a gondolataidban, ám ez nem fog menni, kénytelen leszel kitárulkozni és kimondani azt amit eddig nem mertél. A hét további részében minden okod meglesz arra, hogy jól érezd magad, sőt még pénzt is kaphatsz, amire egyáltalán nem számítottál.

Rák

Hétfőn és kedden apróbb örömök dobják fel a napodat, több kellemes meglepetésben is lesz részed. A hét további részében szorosan együtt kell működnöd munkahelyi kollégáiddal, s megtanultok együtt gondolkodni. Ez hosszútávon nagyot tud neked segíteni, mert elindíthat egy sikeresebb időszakot az életedben. De ez csak rajtad múlik. Használd ki ezt a lehetőséget.

Oroszlán

Rengeteg használható és jó ötleted van, amit érdemes volna közzétenned, s közben tapasztaltabb kollégáid véleményét is kikérned. Lehetőséged nyílik az előrelépésre, de semmiképpen se bízd el magad! Az előrelépés során anyagilag is jobban jársz, de több lesz a felelősség és a munka is.

Szűz

Életed eddigi talán legmeghatározóbb, jól megérdemelt sikeredet érheted el a hét elején, kimagasló teljesítményedért anyagi és erkölcsi elismerésben részesülhetsz. A hét többi napján is sikereket könyvelhetsz el magadnak.

Mérleg

Előfordulhat, hogy apróbb, jelentéktelen dolgokban kissé szélsőséges nézeteket vallasz, minden apró részletre odafigyelsz, amit nem biztos, hogy jól teszel. Próbálj meg inkább lazítani, kikapcsolódni! Mert egy kis feltöltődés után szárnyalhatsz a munkában, és a szerelmi életedben is.

Skorpió

Számtalan információ áll rendelkezésedre már a hét elején, amelyekből le kellene vonnod a kellő következtetéseket. A fontosabb kérdések megválaszolása némi kutatást igényel, kérd ki kollégáid véleményét is! Ez a hét számodra egy erős közepesnek mondható. Ha odafigyelsz akkor magadat lepheted meg egy jó ötlettel

Nyilas

Nem igazán örülsz annak, hogy olyan feladatot kaptál, amit csak csapatmunkával lehet elvégezni. Konfliktusok alakulhatnak ki amiatt, hogy te, a mások által tökéletesnek tartott munkában is megtalálod a legapróbb hibát is. Légy kicsit elnézőbb!

Bak

Ha elhagyod magad, ha hagyod, hogy legyőzzön a pesszimizmus, nagyon hosszú és nehéz napjaid lesznek. Vigyél egy kis érzelmet és energiát a munkádba, ami megtöbbszörözi kedvedet és sokkal jobban fog telni a napod. A szerelmi életed is a megszokott mederben zajlik, de ha kreatív leszel, akkor nagyot tudsz rajta változtatni.

Vízöntő

Próbáld a lehető legjobban kihasználni bővelkedő szellemi energiádat, s keress olyan feladatokat magadnak, melyek megoldása igazi kihívásnak számít. Gondolkodj el jövőbeni terveiden, mit vársz a barátságtól, szerelemtől, mert ha alaposan végiggondolod, akkor sokat tudsz javítani a kapcsolataidon.

Halak

A hét elején nehéz pillanatok elé állít az élet, erősnek kell lenned és búcsút kell vegyél valakitől, aki már nem olyan kedves számodra mint korábban volt. Különleges lehetőségeid adódnak a hét második felében, valaki feltűnik az életedben. A karrierben sok nehézséged adódik, amit több kevesebb sikerrel, de megoldasz. Légy bátor és határozott.Minden nap elküldjük egyszer a horoszkópodat, teljesen ingyen!

loading...