Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 6 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lesz 2018-ban! Lássuk, kikkel érdemes házasságot...

6 csillagjegy, akikből a legjobb feleség lesz 2018-ban! Lássuk, kikkel érdemes házasságot kötni!

Hirdetés

A legtöbb csillagjegy számára óriási változásokat tartogat a 2018-as. Ajánlott jobban odafigyelni a körülöttünk levő történésekre, mélyítsük el jobban az emberi kapcsolatainkat, és tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a párkapcsolatunk harmonikusabb legyen.

Mindenki tisztában van vele, hogy minden erős férfi mögött egy erős nő áll. De honnan tudhatjuk, hogy a mellettünk levő nő valójában életünk értelme?

Hirdetés

Jó idejében tisztában lenni a dolgokkal, így mielőtt elmennénk az első randira nézzük át, hogy a csillagjegyük szerint melyik nő miben a legjobb. Van akiből ideális feleség válhat, míg mások csak egy könnyed barátságra, laza párkapcsolatra vágynak.

Kos-a tökéletes háziasszony

Nagyon pozitív, optimista, és rendkívül szorgalmas. Mivel nagyon találékony, és kitartó, olyan ételekkel fog elhalmozni, mintha egy több csillagos étteremben ebédelnél. Nagyon jó feleség és anya válik a Kos nőből. Elég temperamentumos, és impulzív, soha nem éri be azzal, ha a szívedben csak a második helyet kapja meg.

Ikrek-a család lelke

Imádja a családját, az egész életét nekik szenteli. Mivel nagyon független alkat leginkább azokat a férfiakat szereti, aki sokat van távol üzleti úton. Azonban távolról is mindig egy kicsit rajta tartja a szemét, védi, oltalmazza, és szereti. Gyengesége, hogy imád költekezni, és hajlamos arra, hogy hamar kiürítse a bankszámlád. Lehet, mire hazaérsz az üzleti útról, már a nappalit is átbútorozta.

Rák-jótevő

Ő egy tökéletes feleség. Mindig mosolyogva, és finom vacsorával vár haza a munkából. Jókedvű, energikus, vele aztán mindig büszkén mehetsz bárhová. Kedveli a stabilitást, a kis szentimentális dolgokat, emlékeket, az alkalomhoz illő szalvétákat, a gyertyákat. Néha szentimentilitása drámai zsarolásba is átcsaphat.

Szűz-nagyon óvatos

Gyakorlatilag egy teljesen adrenalin mentes életet szeretne élni, ezért messzire kerüli a kalandvágyó férfiakat. Két lábon áll a földön, és mielőtt komolyabb döntéseket hozna, hatszor átgondolja a dolgokat. Rendszerető, ezért állandóan megmondja, hogy mi hová kell tenni. Ha valamit elvétesz, nagyon kritikussá tud változni.

Skorpió-elhalmoz szeretettel

Nagyon erős, magabiztos, kifinomult jellem. A nehéz időkben is mindig a végsőkig harcol, a problémákat nem sepri a szőnyeg alá, hanem nyíltan beszél róluk. A célja az, hogy ezek minél hamarabb megoldódjanak. Hisz a szavak erejében, nagyon lelkes, és kreatív.

Halak-védelmező

Nagyon fontos számára a partnere boldogsága, de azt is elvárja, hogy egy erős, és védelmező lovag álljon mellette. Önzetlen, elkötelezett, és megértő. Bár néha úgy tűnik, hogy gyenge, és segítségre szorul, de ez csak álca nála. Szüksége van a kikapcsolódásra, és a szeretetre, mert különben hamar mártír válhat belőle.

Hirdetés