Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 6 csillagjegy, akik könnyedén elmenekülnek a valóságból

6 csillagjegy, akik könnyedén elmenekülnek a valóságból

Hirdetés

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a valóság egy kemény hely, ahol időnként harcolni kell az életben maradásért. Vannak olyanok, akik ezt különösen nehezen viselik el és annak érdekében, hogy ettől a zord vidéktől távol kerülhessenek, képesek olyan világokat felépíteni a fejükben, amelyekben komfortra lelhetnek, hacsak egy kis időre is.

A csillagjegyek ebben az esetben is nagyon árulkodóak lehetnek, hiszen vannak köztük olyanok, akik ezt a tulajdonságot mesteri szinten tudják művelni és sokkal egyszerűbben, ugyanakkor sokkal gyakrabban elmenekülnek a valóság elől. Lássuk, hogy kik ők!

Hirdetés

1. Nyilas

Ez a Tűz jegy olyan jó menekülő, hogy lehet, észre sem veszed, hogy nincs jelen, amikor testben éppen veled van. Amikor egy Nyilas el akar távolodni, akkor hajlamos rá, hogy hátrahagyjon mindent, beleértve a lelkiismeretét is, ezért nem nagyon zavarja, hogy mit gondolsz a taktikájáról.

2. Vízöntő

Igazi légies jegy. Ő képes a legkeményebb módon “kilépni az ajtón”. Vannak pillanatok, amikor egyszerűen nem tud megbirkózni a valósággal és ekkor előtérbe kerül a hatalmas menekülési képessége, amely számára egy hatékony megküzdési módszer. Ilyenkor teljesen képes eltűnni fizikailag is és nem válaszol semmilyen keresésére.

3. Mérleg

Nem igazán vannak odáig a valóságért. Próbálják magukat megerőltetni, hogy megtartsák az egyensúlyt az életükben. Szerencsére egy ponton rájönnek, hogy az egyensúlyt időnként képtelenség fenntartani, így jobban teszik, ha egy kis időre mentálisan eltűnnek a képből. Ilyenkor olyan helyekre utaznak el gondolatban, ahol jól érzik magukat és hátrahagyhatják a valóságot.

4. Bika

Nagyon könnyen elegük tud lenni a környezetükből, az emberekből és az őket körülvevő dolgokból. Gyakran találják magukat olyan helyzetben, amit már nem állhatnak, mégsem tudnak kiszabadulni belőle, mint például egy házasság. Amikor a szituáció kifejezetten kemény, akkor fogják magukat és elmenekülnek a fantáziavilágukba, ahol senki nem tudja megtalálni őket.

5. Kos

A Kos tudatosan leállítja azt, ami zavarja őt. Ha észreveszik, hogy valami leszívja az energiájukat és nem érzik jól magukat, akkor azonnal elfordulnak tőle. Nem akarnak fájdalmat érezni és szenvedni, ezért elszakadnak a valóságtól, ha az a kényelmesebb megoldás számukra.

6. Oroszlán

Könnyen letagadják azt, ha valami számukra kellemetlen vagy rossz. Szeretik azt állítani, hogy minden rendben van. Tehát annak érdekében, hogy lépést tartsanak a mindennapokkal, létrehoznak a pszichéjükben egy menekülési ajtót, amely lehetővé teszi számukra, hogy a nehéz helyzetekben fantáziavilágba lopózzanak ki rajta. Az örök mottójuk: “Nincs semmi gond!”

tudasfaja.com

Hirdetés