Kezdőlap EGÉSZSÉG 5 természetes dolog, ami kipusztítja a parazitákat a szervezetből, megszünteti a fertőzést...

5 természetes dolog, ami kipusztítja a parazitákat a szervezetből, megszünteti a fertőzést és megtisztítja a vért!

A paraziták a legtöbb ember szervezetében jelen vannak, számos betegséget idéznek elő, még, ha nem is tulajdonítunk nekik túl nagy jelentőséget. Szabaduljunk meg tőlük a természet adta lehetőségek segítségével!

Fokhagyma

Bármilyen vírus, fertőzés, parazita, gomba ellen hatékonyan védekezhetünk a fokhagyma segítségével. Még a nehézfémektől is megtisztítja a szervezetet. Ezenkívül erőteljes szaga miatt hatékonyan védekezhetünk a szúnyogok, bolhák, és kullancsok ellen is.

Zöld dió

Erős vértisztító hatással rendelkezik, így könnyen megszabadulhatunk segítségével a parazitáktól.

Szegfűszeg

A szegfűszeg olaj elpusztítja a vérben levő parazitákat. Az egyetlen olyan természetes gyógymódként tartják számon, mely még a paraziták kikelése előtt elpusztítja őket. Ezenkívül vírus-, és gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkezik.

Oreganó olaj

Magas antioxidáns tartalma miatt nagy hatóerővel száll szembe a káros szabadgyökökkel. Gombaölő, vírusellenes, és parazitaellenes hatása van. Elpusztítja a bélben levő összes káros organizmust, ezért számos betegség, többek közt a rákos megbetegedések ellen is ajánlott.

Kovaföld

Megsemmisíti a bélférgeket, megszabadít a vírusoktól, baktériumoktól, és segít fenntartani a szervezet egyensúlyát. Optimalizálja az anyagcserét, serkenti a felszívódást, kiegyensúlyozza a test energiáit.

loading...