Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 telepatikus jel, amiből tudhatod, hogy a másik rád gondol

5 telepatikus jel, amiből tudhatod, hogy a másik rád gondol

Ha egy bizonyos személyre gondolunk, akkor az agyunk rezgésszintje megváltozik, eltér a szokásostól. Ezt a rezgést a gondolatunk tárgya képes érzékelni, de más nem. Bár nem törvényszerű, mégis előfordulhat, hogy ez nagyobb távolságokban is működik. 

Mindez annak a függvénye, hogy az adó és a vevő milyen szintű telepatikus képességekkel rendelkezik, mennyire fogékony spirituálisan ezekre a rezgésekre.

Ha erősen gondol rád valaki, vagy te valakire, akkor a következő jelek árulkodhatnak erről. Te és a másik személy is megtapasztalhatja a következőket.

1# Csuklás

A népi hiedelmet már kiskorunkban megtanuljuk, ha valaki csuklik, azt biztosan emlegetik. Nos, ezek a hiedelmek is egyfajta spirituális gyökérrel rendelkeznek, valahogyan megszülettek. Ha következőben leírt jelek mellett ezt is tapasztalod, az csak megerősítés.

2# Felbukkan az álmaidban

Az álmok rejtelmes információkat hordoznak magukban, amelyek megértését még csak távolról próbáljuk fejtegetni. Mélyen legbelül, azonban különösebb utánajárás nélkül is érezzük, hogy jelentőséggel bírnak. Ha valaki, akire már régen gondoltál, hirtelen a semmiből felbukkan az álmodban, akkor nagy a valószínűsége, hogy rád gondol, és ezeket az agyi jeleket fogja fel a tudatalattid.

3# A jelenlétét érzed

Van, hogy az érzéseink sokkal igazabbak, mint azt ésszel megengednénk magunknak elhinni. Előfordulhat, hogy egyedül vagy valahol, körülötted csend honol és nyugalom uralkodik. Ezen körülmények között azt érzed, mintha a közeledbe lenne, talán az illata is megcsap vagy mintha a hangját hallanád.

4# A semmiből beugrik az arca

Történt már az veled, hogy valaki, akire már rég gondoltál, és akit régen láttál, hirtelen felbukkan a gondolataid között? Beugrik az arca, eszébe jut a neve. Nem tudod megmagyarázni, hiszen régen gondoltál már rá, a közösségi oldalakon sem látod, sőt semmilyen gondolatlánc nem vezetett el hozzá, mégis megjelent. Nos, igen, ennek az oka az lehet, hogy az illető gondol rád. Ne feledd, a lélek energiája teret és időt is képes áthidalni.

5# Fehér toll kerül eléd

Sétálsz az utcán, lenézel és ott egy fehér toll. Ülsz egy padon és eléd libben egy fehér toll. Rápillantasz a cipőd orrára és ott libeg rajta egy fehér toll. Ez annak a jele, hogy valaki gondol rád. Hogy ki az, azt neked kell érezned.

Az már csakis rajtad múlik, hogy ezekkel a jelekkel mit kezdesz!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...