Kezdőlap EZOTÉRIA 5 spirituális szokás, amely pozitív energiát áraszt az otthonunkba!

5 spirituális szokás, amely pozitív energiát áraszt az otthonunkba!

Az otthonunk lelkünk tükröződése-tartják a spirituális emberek. Amilyen harmónia van belül, az látszik meg az otthonunkban is, ha jól érezzük magunk, akkor az otthonunkba is jól fogjuk érezni magunk, ha nincs, akkor állandóan el akarunk menekülni.

Az alábbi 5 spirituális szokás segítségével egy pozitív, harmóniával teli élettérré varázsolhatjuk az otthonunk.

1.Tartsuk rendben a dolgainkat

Amennyire rendben tartjuk a dolgainkat, pontosan annyira figyelünk, és gondoskodunk a körülöttünklevőkről. Figyeljünk arra, hogy ha megkopott egy tárgy, akkor javítsuk ki, mindennek legyen meg a maga helye a lakásunkban, gondoskodjunk arról, hogy mindig rend legyen.

2.Legyünk hálásak azokért a dolgokért, amik valaha hasznosak voltak

Idővel megkopnak, elromlanak a tárgyaink, ruháink, cipőink. Mielőtt a szemétbe dobnánk őket, gondoljuk át, hogy van-e olyan személy a környezetünkben, akinek boldogságot tudnánk okozni. Lehet, hogy egy kanapé már régimódinak tűnik nekünk, de van, aki nagyon örülne még neki.

3.Keljünk korán, amikor még mindenki alszik

Kezdjük a napot csendben, élvezzük a természet hangjait, figyeljük meg a madárcsicsergést, tusoljunk egyet, élvezzük a kávé illatát. Teremtsünk békét a lelkünkben, és az elménkben, meditáljunk.

4.Koncentráljunk egy dologra

Ne hagyjuk, hogy a gondolataink szanaszét cikázzanak, próbáljunk meg teljes mértékben a jelenben élni. Főzés közben is nagyon jó lehet meditálni, ha erősen az adott pillanatra figyelünk, és közben mélyeket lélegzünk.

5.Minden reggel szellőztessünk

Ébredés után tárjuk ki az ablakokat, engedjük, hogy a friss levegő beáramoljon a lakásba. Így a pozitív energiák áramlását is elősegíthetjük.

tudasfaja.com

loading...