Kezdőlap EZOTÉRIA 5 női csillagjegy, akik bármelyik férfit képesek megfélemlíteni!

5 női csillagjegy, akik bármelyik férfit képesek megfélemlíteni!

Hirdetés

A férfiak inkább a nőies, gyengéd, érzelmesebb nőket kedvelik. Egy nő ne legyen túlságosan magabiztos, határozott, és önálló, mert ez csak elriasztja a férfiakat. Az alábbi csillagjegyek nő tagjai nem feltétlenül a férfiak kedvencei, túlzott magabiztosságukkal inkább taszítják, mint vonzzák az erősebbik nemet.

Kos

Nagyon határozott, és önálló nőnek néz ki elsőre. Soha nem gondol arra, hogy szüksége van egy férfira ahhoz, hogy boldog, és elégedett életet élhessen. Általában nevén nevezi a dolgokat, de van olyan helyzet, amikor tízszer meggondolja, hogy mit is cselekedjen.

Hirdetés

Szűz

Nem túlságosan szociábilis alkat, és ezenkívül még perfekcionista is. A barátai úgy érzik, hogy sokszor olyan magasra teszi a mércét, amihez ők soha nem fognak tudni felemelkedni. Állandó stresszben él, leginkább a munkahelyi megfelelési kényszere irányítja az életét.

Nyilas

Nem egy túlságosan nőies alkat, nem szívleli a női sztereotípiákat. Soha nem értette, hogy egy nőnek miért kell tudjon főzni, vagy vasalni, inkább ezek helyett szívesebben intézte a céges ügyeket. Szinte senki nem tud megfelelni az elvárásainak, igen nehéz őt bármivel is lenyűgözni.

Bak

Túlságosan fegyelmezett és ambiciózus, a külvilág számára már-már elérhetetlennek tűnik. Nehéz vele egyezségre jutni, mindenről van egy határozott elképzelése, és nehezen tágít amellől. Megközelíthetetlen, éppen ezért kevés barátja van. Mindig mindent jobban tud, mint mások.

Oroszlán

Nagyon magabiztos, ezzel a tulajdonságával bárkit elvarázsol. Imádja, hogy annyian körberajongják, de nem nagyon akar komoly kapcsolatot kialakítani. Sok barátja van, de igazán senkit sem enged közel magához. Tökéletessége riasztja a férfiakat, mivel megközelíthetetlennek, és elérhetetlennek látják.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...