Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 jele annak,hogy valaki megpróbál segíteni neked odafentről

5 jele annak,hogy valaki megpróbál segíteni neked odafentről

Hirdetés

Történt már olyan veled, hogy úgy érezted, hogy egy különleges erő, hatás, sugallat kapcsolatba szeretne veled kerülni, amit egyszerűen nem tudtál megmagyarázni?

Nos, mindez annak a jele, hogy az Univerzumban lévő, nevezzük szellemek, vagy őrangyalok, mindig ott vannak a közelünkben, és vigyáznak ránk. Lássunk 6 olyan jelt, ami ezen természetfölötti segítők jelenlétére utal.

Hirdetés

1. Ha finom illatokat, aromát érzünk a levegőben keringeni, amiről csak annyit tudunk, hogy kellemes, akkor ez annak a jele, hogy ott van a közelben a lelki segítőnk. Forduljunk hozzá bizalommal, ha valami kérdésünk van, vagy valami nyomja a szívünket.

2. A szoba hirtelen hőmérséklet változása is erre utal. Ha egy hideg lakás valamelyik szobájába belépve melegséget érzünk, nyugodjunk meg, mert az őrangyalunk nincs messze, és vigyáz ránk, ha baj van.

3. Ha az állatok zaklatottá, idegessé, nyugtalanná válnak, vagy csak szokatlanul viselkednek, akkor bizony ott van a segítőnk a közelben, hiszen egy kutya, vagy macska megérzi ezen égi lények kisugárzását.

4. Az is egy erre utaló jel, ha ismétlődő számsorokkal találkozunk, például az elektromos óra számkijelzőjén, vagy egy szórólapon, de egy telefonszám is lehet ilyen. Az Univerzum ezzel azt üzeni, hogy ne féljünk, de az is lehet, hogy valami fontos üzenetet szeretne átadni, amit meg kell fejtenünk.

5. Az álmok azt jelzik, hogy nem vagyunk egyedül, a segítőnk mellettünk van, főként ez akkor igaz, ha egy fényes energia szólít meg álmunkban, vagy egy látomás révén. Ezért tárjuk ki elménket, és figyeljünk az üzenetekre.

Forrás

Hirdetés