Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 jel, hogy nagy változást hoz számodra május hónapja!

5 jel, hogy nagy változást hoz számodra május hónapja!

Itt van 5 jel, melyekből arra következtethetsz, hogy május hónapja elhozza számodra a változást, amire vársz:

 

1. Emelkedett érzések, gondolatok

Mindenben a békét, a szépet a szeretetet keresed. Lelked rezgésszintje változik, emelkedik. Az egységre, közös békére, szeretetre törekszel. Olyan úton akarsz járni, olyan emberekkel veszed körbe magad, olyan tevékenységeket akarsz végezni, melyek a szeretet érzését hozzák el életedbe.

2. Izgatottság

Lelkedet intenzív öröm és izgalom járja át, ha ötleteiden, vágyaidon merengsz éppen. Így jelez lelked: rajta vagy utadon, közel a cél! Csak még pár lépést tegyél meg.

3. Egyedüllét

Egyre nagyobb szükségét érzed annak, hogy egyedül is tölts egy kis időt. Így tudsz feltöltődni, és adni másoknak is magadból. Mindegy, hogy meditáció, futás, séta, főzés, vagy filmnézés: a fontos, hogy csak önmagaddal legyél egy kicsit minden héten.

4. Olvasás

Több időt töltesz mostanában könyv olvasással, mint TV nézéssel? Ez is a változás jele, hiszen szomjazni kezdesz a tudásra. Az olvasással új ismereteket szerzel, ezáltal növekedsz és fejlődsz.

5. Érzékenység

Úgy érzed, hogy az utóbbi időben érzékenyebb vagy a körülötted lévő dolgokra? Ez ilyenkor normális. Intuíciód fokozódik, és jobban megérzed, átveszed a körülötted lévő emberek érzéseit is.

Szerző: Sándor Judit – Jóportál

loading...