Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 jel, ami arra utal, hogy a lelked egy igen fontos lelki...

5 jel, ami arra utal, hogy a lelked egy igen fontos lelki fejlődésen megy keresztül!

Hirdetés

Mindannyian közvetlen kapcsolatban állunk az Univerzummal. Itt az ideje, hogy figyelj, és befogadd azokat a jeleket, amelyeket feléd küld, és, amelyeken keresztül a helyes útra próbál terelni.

 

Hirdetés

Az alábbi 5 jel arra utal, hogy egy igen fontos lelki fejlődési szakaszon mész épp át!

1. A megérzéseidre hallgatsz, és megfontoltan hozol döntéseket

Többé már nem kapkodsz kétségbeesetten, mert rájöttél, hogy az életben nem a cél, hanem a megtett út számít. Megtanulod élvezni az apró dolgokat is, értékeled az élet nyújtotta ajándékokat. Hálás vagy azért a szépségért, ami körbevesz. Úgy döntesz, hogy nem engeded, hogy mások irányítsanak, a kezedbe veszed az életed. Mindig a megérzéseidre hallgatsz, mikor fontos döntéseket kell hoznod.


2. A jót és a rosszat is meglátod az emberekben!

Soha senkiben ne bízz vakon, mindig hallgass a megérzéseidre. Tisztában vagy vele már egy ideje, hogy mindenkinek van jó és rossz oldala is, az életben semmi sem fehér vagy fekete. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái és gyengeségei.

3. Nem ér véget a világ akkor sem, ha szakításra került sor

Racionálisan tudod kezelni a dolgokat, tisztában vagy vele, hogy az emberek bizonyos céllal és bizonyos ideig vannak jelen az életedben. Tudod, hogy egyszer minden véget ér, és annak érdekében, hogy céljaid teljesüljenek, tovább kell lépned. Egy szakítás mindenképp fájdalmas, de el kell fogadnod, és tovább kell haladnod a kijelölt úton.Ahelyett, hogy kiabálni kezdenél, amikor mérges vagy valakire, inkább számolj el tízig, és higgadtan közöld a véleményed. Tudod, hogy semmi értelme nincs az olyan negatív érzéseknek, mint a harag, félelem, féltékenység. Megpróbálsz a lehető legemberibb módon viselkedni, hiszen így sokkal többet elérsz.

5. Nem érdekel, hogy mit gondolnak mások

Végre rájöttél, hogy ki vagy, és mi a célod az életben. Régen mindenki véleménye befolyásolt, egy-egy rossz mondat az egész napodat el tudta rontani. Megértetted, hogy nem egyezhet mindig mindenkivel a véleményed, és a különbözőség egyáltalán nem probléma. Rájöttél, hogy, ha más kritizál, akkor önmagával, és nem veled van baja.

Hirdetés