Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 5 horror történet a liftből, amit ha elolvasol, legközelebb inkább a lépcsőt...

5 horror történet a liftből, amit ha elolvasol, legközelebb inkább a lépcsőt választod!

Hirdetés

Hajlamosak vagyunk a lépcsők helyett inkább a lifteket részesíteni előnyben, hiszen abba csak beülünk, és percek alatt elrepít a sokadik emeletre. Pedig a lépcsőzésnek számos egészségügyi előnye van. Na jó, a 25. emeletre nem kívánunk gyalog menni, de azért a harmadikra nyugodtan felgyalogolhatunk.

Az alábbiakban 5 történetet osztunk meg. Ha elolvasod lehet, hogy kétszer meg fogod gondolni a lift használatát az elkövetkezőkben.

Hirdetés

1.Kis szék a sarokban-Seattle, Washington

Egy nemzetközi verseny ideje alatt egy fiatal lány, az édesanyja és a testvére egy közismert szállodában lakott. A lány és az anya este a verseny után nagyon éhesek voltak, ezért elindultak, hogy keressek valami gyorsétkezdét. Természetesen az emeletről nem akartak gyalogolni, ezért inkább a szolgálati lifttel mentek le. Amikor beszálltak a liftbe, megláttak egy széket a sarokban, ami minden bizonnyal az alkalmazottak számára volt. “Fogadok, hogy valaki ül azon a széken”-jegyezte meg a lány félig tréfásan. Amint leértek a földszintre az ajtók nem akartak kinyílni. Nagyon megijedtek, és ráadásul egy kísérteti kacagás is hallatszott a háttérből. “Mondtam én, hogy ez egy elátkozott hely”-mondta a lány

2.A harmadik nap-Arizona, USA

Egy nő, aki ennél a nagy cégnél dolgozott szívrohamban halt meg a liftben. Később kollégái, bár próbáltak elfeledkezni a történtekről, egy szellem jelenlétéről számoltak be. A női alak a haláleset után három nappal kezdett “megjelenni” a liftben, és borzalmas rettegést okozott a volt kollégáinak.

3.Hororrfilmbe illő történet-Sevilla, Spanyolország

Sokan rettegnek attól, hogy leszakad, vagy megáll a lift. Ez egy igen reális félelem, mert sokszor megtörténik. A 26 éves Rocio Cortez Nuneza harmadik gyermekével volt várandós, amikor hirtelen bekerült a kórházba. A szülőszobába sietve liftbe szállt, azonban sajnos a lift nem felfelé indult, hanem elkezdett vele lefele zuhanni. Szegény nő nem élte túl ezt az igen szerencsétlen balesetet.

4.Avalon színház-Easton Maryland

A színházi társulat számára mindigis egy elrettentő hely volt a lift, ugyanis évekkel ezelőtt az egyik színésznőt holtan találták a liftben, megölték. Utána hosszú ideig a nő szellemét a lift előtt látták. Minden alkalommal mikor megérkezett a lift a megadott emeletre, a jelzés után, szétnyíltak az ajtók, és ott állt a nő szelleme. Amint valaki szembenézett vele, el is tűnt. Borzasztó lehetett.

5.James Chenault-Bronx, New York

James Chenault 1995-ben a Kingbridge szociális segélyközpontban dolgozott. Egy pár kollégájával gyűlésbe mentek a második emeletre. A lift azonban megállt az első, és a harmadik emelet között. James felmászott, hogy testével megtartsa a liftet ezen a szinten, míg a többiek ki tudnak mászni. A kollégák kijutottak szerencsésen, azonban amikor James ki akart szállni, a lift elindult lefele, és szegény férfi lezuhant.

Hirdetés