Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 férfi csillagjegy, aki a leghűtlenebb mind közül! Kerüld ezeket a pasikat,...

5 férfi csillagjegy, aki a leghűtlenebb mind közül! Kerüld ezeket a pasikat, ha komolyra vágysz!

Hirdetés

Néhány csillagjegy egyszerűen nem az elkötelezettségre született. Akár hiszed, akár nem, egyesek számára nagyon ijesztő dolog tud lenni, éppen ezért nem igazán vágynak arra, hogy feltétlenül ilyen kapcsolatba bocsátkozzanak másokkal.

Lehetséges, hogy te magad is beletartozol ebbe a csoportba és nem érted, hogy mi van veled, esetleg éppen megismerkedtél egy ilyen jeggyel és frusztrált vagy amiatt, hogy nem találsz választ a kérdésedre, velem vagy vele van a baj? Ezek azok a csillagjegyek, akik tartanak az elköteleződéstől.

Hirdetés

Bika

A Bika tudja, hogy még rengeteg ideje van a jövőben megállapodni, szóval miért is tenné azt most azonnal? Fiatal és szeretné élvezni a szabadságát, amíg csak lehet, mielőtt komolyabban elkötelezné magát a családja felé. És nem, nem azért viselkedik így, mert ágyról ágyra akar járni, hanem azért, mert a haverokkal akar lógni, akkor, amikor csak kedve tartja, és erről nem akar minden pillanatban beszámolni a párjának. Úgy gondolja, hogy erre egy párkapcsolatban semmi esélye.

Szűz

A Szűz túl sok figyelmet fordít a  részletekre és hihetetlenül nehéz megfelelni neki. Úgy tűnhet, hogy bárkinél, bármikor képes valami hibát találni. A barátai és családtagjai szerint szándékosan képes tönkretenni a párkapcsolatait, de sajnos ezen nem tud változtatni könnyen. Olyasvalakire vár, aki tökéletesen megfelel az összes által felállított kritériumnak és biztos, ami biztos, a kritériumokból van jó sok.

Mérleg

Ironikus, de a Mérleg egy olyan jegy, aki nagyon nem szeret egyedül lenni. Tényleg arra törekszik, hogy találjon egy olyan embert, akivel megoszthatja az egész életét, de csak azért, mert ennyire komolyan szeretné, még nem fogja elkötelezni magát bárkivel. Szeretne 100%-ig biztos lenni abban a személyben, akivel találkozgat. Kiegyensúlyozott akar maradni mellette és támogatva akarja érezni magát általa. Hosszú távra tervez, tehát nem akar jobban belemenni olyan kapcsolatokba, amelyekről úgy gondolja, hogy nem teljesen az, amire vágyik. Isten ments, hogy ne a megfelelővel kötelezze el magát. Nem lenne képes elviselni.

Nyilas

A Nyilasokat egyszerűen lehetetlen leláncolni. Ez jelentheti azt, hogy nem képes egy helyben maradni, ugyanakkor egyazon emberrel hosszú távon együtt lenni. Abban a percben, amikor úgy érzi, hogy csapdába eshet, akkor azonnal futni kezd. Az elköteleződést nem igazán neki találták ki. Olyan embert keres, aki hasonlóan gondolkodik, mint ő és képes megérteni a szabadságvágyát és ehhez alkalmazkodni. Olyat, aki képes akár egy spontán, világkörüli útra is elindulni vele, ha ahhoz van kedve.

Halak

A Halak szeretne párkapcsolatot, de hihetetlenül nehéz neki megfelelni. Olyan magasak az elvárásai a párja iránt, hogy az szinte összeegyeztethetetlen a valósággal. Tehát annak ellenére, hogy szívesen lép bele egy párkapcsolatba,, mindaddig nem fogja komolyan elkötelezni magát, amíg nem érzi azt, hogy a párja tökéletesen képes megadni neki mindazt, amire vágyik testilek, szellemileg és lelkileg is.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...